ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଝାନ୍ସୀର ରାଣୀ ଲକ୍ଷ୍ମୀବାଈଙ୍କୁ ତାଙ୍କ ଜୟନ୍ତୀରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି
19 NOV 2024 8:41AM by PIB Bhubaneswar
ସାହସ ଓ ଦେଶଭକ୍ତିର ସଚ୍ଚା ପ୍ରତିମୂର୍ତ୍ତି ଭାବେ ଝାନ୍ସୀର ନିର୍ଭୀକ ରାଣୀ ଲକ୍ଷ୍ମୀବାଈଙ୍କୁ ପ୍ରଶଂସା କରିବା ସହ ତାଙ୍କ ଜୟନ୍ତୀରେ ଆଜି ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ୍ସ ର ଏକ ପୋଷ୍ଟରେ ସେ ଉଲ୍ଲେଖ କରିଛନ୍ତି:
“ସାହସ ଓ ଦେଶଭକ୍ତିର ସଚ୍ଚା ପ୍ରତିମୂର୍ତ୍ତି ଝାନ୍ସୀ ନିର୍ଭୀକ ରାଣୀ ଲକ୍ଷ୍ମୀବାଈଙ୍କୁ ତାଙ୍କ ଜୟନ୍ତୀରେ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି । ସ୍ୱାଧୀନତାର ଲଢ଼େଇରେ ତାଙ୍କ ବାହାଦୂରୀ ଏବଂ ପ୍ରୟାସ ଅନେକ ପିଢ଼ିଙ୍କୁ ପ୍ରେରଣା ଦେଇଚାଲିଥିବ । ବିପରୀତ ପରିସ୍ଥିତିରେ ତାଙ୍କ ନେତୃତ୍ୱ ସଚ୍ଚା ଦୃଢ଼ ସଂକଳ୍ପ କ’ଣ ତାହାର ଏକ ଉଦାହରଣ ।”

Prime Minister's Office
Prime Minister pays tribute to Rani Lakshmibai of Jhansi on her birth anniversary
19 NOV 2024 8:41AM by PIB Delhi
Lauding the fearless Rani Lakshmibai of Jhansi, as a true embodiment of courage and patriotism, Prime Minister Shri Narendra Modi today paid tribute to her Jayanti.
In a post on X, he stated:
“Tributes to the fearless Rani Lakshmibai of Jhansi, a true embodiment of courage and patriotism, on her Jayanti. Her bravery and efforts in the fight for freedom continues to inspire generations. Her leadership during times of adversity showed what true determination is.”