প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ঝান্সিগী রানি লক্ষ্মীবাইগী মপোক নুমিত্তা মহাক্কী মফমদা প্রধান মন্ত্রীনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
19 NOV 2024 8:41AM by PIB Imphal
থৌনা ফবা অমসুং মরৈবাক নুংশিবগী অশেংবা খুদম অমা ওইরিবী, অকিবা লৈতবী ঝান্সিগী রানি লক্ষ্মীবাইগী মফমদা ঙসি মহাক্কী মপোক নুমিত্তা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাক্কী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“থৌনা ফবা অমসুং মরৈবাক নুংশিবগী অশেংবা খুদম অমা ওইরিবী, অকিবা লৈতবী ঝান্সিগী রানি লক্ষ্মীবাইগী মফমদা ঙসি মহাক্কী মপোক নুমিত্তা ইকায়খুম্নবা উৎচরি। নিংতম্বা ফংনবা লান্থেংনবদা মহাক্কী থৌনা অমসুং থবকশিং মখা তানা তুংগী মীরোলশিংদা ইথিল পীরগনি। অৱাবা মতম মনুংদা মহাক্না উৎখিবা লুচিংবগী গুন অদুনা তশেংনা অচেৎপা ফিরেপ করিনো হায়বা মশক তাক্লে”।

Prime Minister's Office
Prime Minister pays tribute to Rani Lakshmibai of Jhansi on her birth anniversary
19 NOV 2024 8:41AM by PIB Delhi
Lauding the fearless Rani Lakshmibai of Jhansi, as a true embodiment of courage and patriotism, Prime Minister Shri Narendra Modi today paid tribute to her Jayanti.
In a post on X, he stated:
“Tributes to the fearless Rani Lakshmibai of Jhansi, a true embodiment of courage and patriotism, on her Jayanti. Her bravery and efforts in the fight for freedom continues to inspire generations. Her leadership during times of adversity showed what true determination is.”