প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে পৰিমল নাথৱানিৰ পৰা গিৰ আৰু এছিয়ান সিংহৰ বিষয়ে লিখা গ্ৰন্থ গ্ৰহণ কৰে
31 JUL 2024 8:10PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ৰাজ্যসভাৰ সাংসদ পৰিমল নাথৱানিৰ পৰা গীৰ আৰু এছিয়ান সিংহৰ ওপৰত এখন কফি টেবুল গ্ৰন্থ 'গীৰৰ আহ্বান' গ্ৰহণ কৰে।
পৰীমল নাথৱানীয়ে এই গ্ৰন্থখন নতুন দিল্লীত প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক প্ৰদান কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক টুইটযোগে কয়,
'আপোনাক লগ পাই ভাল লাগিছে, পৰিমল ভাই আৰু গিৰৰ ওপৰত আপোনাৰ কামৰ প্ৰতিলিপি লাভ কৰিছো। মই আপোনাক বন্যপ্ৰাণীৰ প্ৰতি আগ্ৰহী ব্যক্তি হিচাপে সদায়ে চিনি পাই আহিছো আৰু এই কামে নিশ্চয়কৈ গৰ সিংহৰ প্ৰতি আগ্ৰহী সকলোকে সহায় কৰিব। @mpparimal

Prime Minister's Office
Prime Minister receives Parimal Nathwani’s book on Gir and Asiatic lions
31 JUL 2024 8:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi received “Call of the Gir” a coffee table book on Gir and Asiatic lions by Rajya Sabha Member, Parimal Nathwani.
The book was presented by Parimal Nathwani to Prime Minister, Shri Narendra Modi in New Delhi.
In a X post, the Prime Minister said;
“Glad to have met you, Parimal Bhai and received a copy of your work on Gir. I’ve always known you as someone passionate about wildlife and this work will surely help all those interested in the majestic Gir Lion. @mpparimal”