Prime Minister's Office
Prime Minister receives Parimal Nathwani’s book on Gir and Asiatic lions
31 JUL 2024 8:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi received “Call of the Gir” a coffee table book on Gir and Asiatic lions by Rajya Sabha Member, Parimal Nathwani.
The book was presented by Parimal Nathwani to Prime Minister, Shri Narendra Modi in New Delhi.
In a X post, the Prime Minister said;
“Glad to have met you, Parimal Bhai and received a copy of your work on Gir. I’ve always known you as someone passionate about wildlife and this work will surely help all those interested in the majestic Gir Lion. @mpparimal”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীদা পরিমাল নাথৱানিগী গির অমসুং নোংশাগী লাইরিক খুদোল তমখ্রে
31 JUL 2024 8:10PM by PIB Imphal
রাজ্য সভাগী মেম্বর, পরিমাল নাথৱানিগী গির অমসুং নোংশাগী কোফি তেবল বুক অমা “কোল ওফ দি গির” প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীদা খুদোল তমখ্রে।
লাইরিক অদু নিউ দিল্লিদা পরিমাল নাথৱানিনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীদা পীখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“পরিমাল ভাই, অদোম উনবদা হরাওই অমসুং গিরগী মরমদা ইবা অদোমগী লাইরিক্কী কপি অমা ফংলে। অদোম্না লম্লক্কী শা-উচেক নুংশিজবা অদু ঐনা মতম পুম্নমক্তা খঙই অমসুং লাইরিক অসিনা ফজরবা গির নোংশা নুংশিজবশিংদা শোইদনা মতেং পাংলগনি। @mpparimal”