প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ফ্ৰান্সৰ ৰাষ্ট্ৰপতি ইমানুৱেল মেক্ৰ'নে শেহতীয়া ভাৰত ভ্ৰমণৰ ভিডিঅ' শ্বেয়াৰ কৰে
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কয়, 'ভাৰত-ফ্ৰান্সৰ বন্ধুত্বক নিশ্চিতভাৱে শক্তিশালী কৰিব'
04 FEB 2024 11:17PM by PIB Guwahati
ফ্ৰান্সৰ ৰাষ্ট্ৰপতি ইমানুৱেল মেক্ৰ'নৰ ভাৰত ভ্ৰমণৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে গভীৰ কৃতজ্ঞতা প্ৰকাশ কৰিছে। শ্ৰী মোদীয়ে ফ্ৰান্সৰ ৰাষ্ট্ৰপতি ইমানুৱেল মেক্ৰ'নৰ এক্স পোষ্টৰ উত্তৰ দিছে য'ত মেক্ৰ'নে তেওঁৰ শেহতীয়া ভাৰত ভ্ৰমণৰ অভিজ্ঞতা শ্বেয়াৰ কৰিছে। তেওঁ দিল্লীত গণৰাজ্য দিৱস উদযাপনৰ সময়ত তেওঁৰ শেহতীয়া ভ্ৰমণৰ এটা ভিডিঅ' শ্বেয়াৰ কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
ৰাষ্ট্ৰপতি ইমানুৱেল মেক্ৰ'ন, আপোনাক ভাৰতত অতিথি হিচাপে পোৱাটো মোৰ বাবে সন্মানৰ কথা। আপোনাৰ এই ভ্ৰমণ আৰু গণৰাজ্য দিৱসৰ অনুষ্ঠানত অংশগ্ৰহণে ভাৰত-ফ্ৰান্সৰ বন্ধুত্বক আৰু অধিক শক্তিশালী কৰিব।

Prime Minister's Office
French President Emmanuel Macron shares video of his recent visit to India
Prime Minister, Shri Narendra Modi says ‘will surely boost India-France friendship’
04 FEB 2024 11:17PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep gratitude for French President Emmanuel Macron's visit to India. Shri Modi has responded to the X post of French President, Emmanuel Macron wherein Macron has shared his experience about his recent visit to India. He has shared a video that gave a glimpses of his recent trip during the Republic Day celebrations in Delhi.
The Prime Minister said;
“It was an honour to have you in India, President @EmmanuelMacron. Your visit and participation in the Republic Day celebrations will surely boost India-France friendship.”