Prime Minister's Office
French President Emmanuel Macron shares video of his recent visit to India
Prime Minister, Shri Narendra Modi says ‘will surely boost India-France friendship’
04 FEB 2024 11:17PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep gratitude for French President Emmanuel Macron's visit to India. Shri Modi has responded to the X post of French President, Emmanuel Macron wherein Macron has shared his experience about his recent visit to India. He has shared a video that gave a glimpses of his recent trip during the Republic Day celebrations in Delhi.
The Prime Minister said;
“It was an honour to have you in India, President @EmmanuelMacron. Your visit and participation in the Republic Day celebrations will surely boost India-France friendship.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ফ্রান্সকী রাস্ত্রপতি ইম্মানুয়েল মেক্রোন্না মহাক্কী ভারত খোঙচৎকী ভিদিও সিয়ার তৌখ্রে
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি, ‘শোইদনা ভারত-ফ্রান্সকী মরুপ-মপাং ওইবা মরী ফগৎহনগনি’
04 FEB 2024 11:17PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফ্রান্সকী রাস্ত্রপতি ইম্মানুয়েল মেক্রোনগী ভারত খোঙচৎগীদমক থম্মোয় শেংনা তৌবীমল খঙবা উৎখ্রে। ফ্রান্সকী রাস্ত্রপতি ইম্মানুয়েল মেক্রোন্না হন্দক মহাক্কী ভারত খোঙচৎকী মতাংদা পাউদম্বা এক্স পোস্ত অমগী পাউখুম শ্রী মোদীনা পীখি। দিল্লিদা পাংথোকপা গনতন্ত্র দিবস থৌরমশিংগী শক্তম অমগী ভিদিও অমা মহাক্না সিয়ার তৌখি।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“রাস্ত্রপতি@EmmanuelMacron, অদোম ভারত্তা লাকপা অসি ইকায়খুম্নবা অমনি। অদোমগী খোঙচৎ অমসুং গনতন্ত্র দিবস থৌরমশিং শরুক য়াখিবা অসিনা শোইদনা ভারত-ফ্রান্সকী মরুপ-মপাং ওইবা মরী ফগৎহনগনি”।