প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মন্দিৰ চৌহদত পৰিষ্কাৰ-পৰিচ্ছন্নতাৰ কাম-কাজৰ প্ৰশংসা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
14 JAN 2024 9:58PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি সমগ্ৰ দেশৰ মন্দিৰ চৌহদসমূহত স্বচ্ছতা সম্পৰ্কীয় কাৰ্যকলাপৰ ব্যতিক্ৰমী প্ৰচেষ্টাৰ শলাগ লয়। মহাৰ্ষি বালিমিকি বিমানবন্দৰ, অযোধ্যা ধাম উদ্বোধন কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীয়ে মকৰ সংক্ৰান্তি উপলক্ষে মন্দিৰসমূহত স্বচ্ছতা অভিযানৰ আহ্বান জনায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে X ত পোষ্ট কৰিছে:
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, "মন্দিৰ চৌহদসমূহত স্বচ্ছতা সম্পৰ্কীয় কাৰ্যকলাপৰ বাবে আজি দিনজুৰি ব্যতিক্ৰমী প্ৰচেষ্টা হাতত লোৱা পৰিলক্ষিত হৈছে। সমাজৰ সকলো স্তৰৰ লোকে এই প্ৰচেষ্টাক সমৃদ্ধিশালী কৰি তোলাটো অতিশয় উৎসাহজনক। আগন্তুক দিনবোৰত নমো এপত এনেধৰণৰ প্ৰয়াসৰ কথা শ্বেয়াৰ কৰি থাকক।
nm-4.com/swachhteerth "

Prime Minister's Office
PM acknowledges Swachhata related activities in temple complexes
14 JAN 2024 9:58PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today praised exceptional efforts of Swachhata related activities in temple complexes all over the country. While inaugurating Maharishi Balimiki Airport, Ayodhya Dham, PM Modi had called for a cleanliness drive in temples on Makar Sankranti.
The Prime Minister posted on X :
"Through the day, I have seen exceptional efforts of Swachhata related activities in temple complexes. It’s heartening to see people from all walks of life enriching the efforts. Keep sharing such efforts on the NaMo App in the coming days.
nm-4.com/swachhteerth "