প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
লাইশঙশিংগী অকোয়বশিংদা চৎথরিবা লম-তু শেংবগী থবকশিং প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
14 JAN 2024 9:58PM by PIB Imphal
লৈবাক শীনবা থুংনা লৈরিবা লাইশঙশিংগী অকোয়বশিংদা চৎথরিবা লম-তু শেংবগী থবকশিং ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। অযোধ্যাম ধামদা মহর্ষি বালমিকি এয়রপোর্ত শঙ্গাবদা, মকর সংক্রান্তি নুমিত্তা লাইশঙশিং লু-নান্না থম্নবা প্রধান মন্ত্রীনা তকশিনখি।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“নুমিৎ চুপ্পা অমা, লাইশঙশিংগী অকোয়বশিংদা চৎথরিবা লম-তু শেংবগী থবকশিং ঐনা উরে। মসিদা থবক অসিদা মাইপাক্নবা শীনফম খুদিংমক্কী মীওইশিং শরুক য়াবা উবদা অপেনবা ফাওই। তুংদা অসিগুম্বা থবকসিং নমো এপ্পতা শরুক য়াবীয়ু।
nm-4.com/swachhteerth "

Prime Minister's Office
PM acknowledges Swachhata related activities in temple complexes
14 JAN 2024 9:58PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today praised exceptional efforts of Swachhata related activities in temple complexes all over the country. While inaugurating Maharishi Balimiki Airport, Ayodhya Dham, PM Modi had called for a cleanliness drive in temples on Makar Sankranti.
The Prime Minister posted on X :
"Through the day, I have seen exceptional efforts of Swachhata related activities in temple complexes. It’s heartening to see people from all walks of life enriching the efforts. Keep sharing such efforts on the NaMo App in the coming days.
nm-4.com/swachhteerth "