প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইন্দিয়ন পিস কীপিং ফোর্স (IPKF) মেমোরিয়েলদা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে
05 APR 2025 8:36PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি কলম্বোগী মনাক্তা লৈবা শ্রী জয়াৱর্দেনাপুরা কোত্তেদা লৈবা ইন্দিয়ন পিস কীপিং ফোর্স (IPKF) মেমোরিয়েলদা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে।
IPKF মেমোরিয়েল অসিনা শ্রীলঙ্কাগী অপুনবা অমসুং লমদমগী অপুনবা ঙাক শেন্নবা হোৎনবদা খ্বাইদগী অৱাংবা থাক্তা কত্থোকখিবা ইন্দিয়ন পিস কীপিং ফোর্সকী লান্মীশিংবু নিংশিংলি।

Prime Minister's Office
Prime Minister pays tribute at the Indian Peace Keeping Force (IPKF) Memorial
05 APR 2025 8:36PM by PIB Delhi
​Prime Minister Shri Narendra Modi paid his respects at the ‘Indian Peace Keeping Force (IPKF) Memorial’ in Sri Jayawardenapura Kotte, near Colombo, today.
The IPKF Memorial commemorates the soldiers of the Indian Peace Keeping Force, who made the supreme sacrifice in defending the unity and territorial integrity of Sri Lanka.