ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଇଣ୍ଡିଆନ ପିସ୍ କିପିଙ୍ଗ ଫୋର୍ସ (ଆଇପିକେଏଫ) ସ୍ମାରକରେ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଜଣାଇଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
05 APR 2025 8:36PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି କଲମ୍ବୋ ନିକଟ ଶ୍ରୀ ଜୟୱର୍ଦେନାପୁରା ଠାରେ ‘ଇଣ୍ଡିଆନ ପିସ୍ କିପିଙ୍ଗ ଫୋର୍ସ (ଆଇପିକେଏଫ) ସ୍ମାରକ’ ଠାରେ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଅର୍ପଣ କରିଛନ୍ତି ।
ଶ୍ରୀଲଙ୍କାର ଏକତା ଓ ଆଞ୍ଚଳିକ ଅଖଣ୍ଡତାର ସୁରକ୍ଷା ପାଇଁ ଇଣ୍ଡିଆନ ପିସ୍ କିପିଙ୍ଗ ଫୋର୍ସର ଯେଉଁ ଯବାନମାନେ ପ୍ରାଣବଳି ଦେଇଥିଲେ ସେମାନଙ୍କ ସ୍ମୃତିରେ ଆଇପିକେଏଫ ସ୍ମାରକ ନିର୍ମାଣ କରାଯାଇଛି ।

Prime Minister's Office
Prime Minister pays tribute at the Indian Peace Keeping Force (IPKF) Memorial
05 APR 2025 8:36PM by PIB Delhi
​Prime Minister Shri Narendra Modi paid his respects at the ‘Indian Peace Keeping Force (IPKF) Memorial’ in Sri Jayawardenapura Kotte, near Colombo, today.
The IPKF Memorial commemorates the soldiers of the Indian Peace Keeping Force, who made the supreme sacrifice in defending the unity and territorial integrity of Sri Lanka.