প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মপান লৈবাক্কী লুচিংবশিংগীদমক শ্রীলঙ্কাগী খ্বাইদগী ৱাংবা মনা ফংখ্রে
05 APR 2025 5:47PM by PIB Imphal
শ্রীলঙ্কাগী রাস্ত্রপতি, হিস এক্সেলেন্সী অনুরা কুমারা দিসানায়কানা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীবু শ্রীলঙ্কা মিত্র বিভুসন এৱার্দ, লৈবাক অসিগী মপান লমগী লুচিংবশিংদা পীবা খ্বাইদগী ৱাংবা ইকাই খুম্নবা মনা অসি পীখ্রে। ভারতকী লুচিংবা অমনা মনা অসি লৌরকপা অসি মসিনা অহানবা ওইগনি। ভারত-শ্রীলঙ্কাগী মরূপ-মপাং ওইবগী মরী মপাঙ্গল কনখৎহনবদা মহাক্না থোইদোক হেন্দোক্না থৌদাং লৌবগীদমক প্রধান মন্ত্রীদা মনা অসি পীখি।
ভারতকী মীওই বিল্লিয়ন1.4গী মায়কৈদগী মনা অসি লৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা ভারত অমসুং শ্রীলঙ্কাগী মরক্তা অখন্নবা মরুপ ওইবগী মরী অমসুং লৈবাক অনিগী মীয়ামগী মরক্তা চহী কয়াগী মমাংদগী লৈরক্লবা মরী অদুগীদমক মনা অসি কত্থোকখি।

Prime Minister's Office
Prime Minister receives the highest Sri Lankan Honour for Foreign Leaders
05 APR 2025 5:47PM by PIB Delhi
The President of Sri Lanka, H.E. Anura Kumara Disanayaka, today conferred on Prime Minister Shri Narendra Modi the Sri Lanka Mitra Vibhushana award, the country’s highest honour bestowed on foreign leaders. This is the first time that an Indian leader is receiving this award. The award was conferred on Prime Minister for his enduring contribution to strengthening India-Sri Lanka friendship.
2.​Accepting the award on behalf of 1.4 billion people of India, Prime Minister dedicated the honour to the special friendship between India and Sri Lanka and the age-old links between the people of the two countries.