প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীগী ৱাৎ ফো খোংচৎ
04 APR 2025 3:23PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি থাইলেন্দগী প্রধান মন্ত্রী, হর এক্সেলেন্সী সুকুমারি পেতোংতার্ন শিনাৱাত্রাগা লোয়ননা ৱাৎ ফ্রা চেতুফোন ৱিমোন মাংখালারাম রাজৱারামাহাৱিহান, ৱাৎ ফো হায়না খঙনবা মফমদা চৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা রিক্লাইনিং বুদ্ধদা ইকায় খুম্নবা উৎখি অমসুং মকোক থোংবা বুদ্ধ ভিক্ষুশিংদা 'সাংঘদানা' পীখি। প্রধান মন্ত্রীনা অশোকন লাইওন কেপিতোলগী রেপ্লিকা অমা রিক্লাইনিং বুদ্ধগী লাইশঙদা খুদোল তমখি। থৌরম অদুদা, মহাক্না লৈবাক অনিগী মরক্তা লৈনরিবা অচেৎপা অমসুং ফজরবা সিভিলাইজেশনগী ওইবা মরী অদুবু নীংশিংখি।

Prime Minister's Office
Prime Minister’s visit to Wat Pho
04 APR 2025 3:23PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi, accompanied by the Prime Minister of Thailand, H.E. Ms. Paetongtarn Shinawatra, today visited Wat Phra Chetuphon Wimon Mangkhalaram Rajwaramahawihan, popularly known as Wat Pho.
Prime Minister paid homage to the Reclining Buddha and offered ‘Sanghadana’ to senior Buddhists monks. Prime Minister also presented a replica of Ashokan Lion Capitol to the shrine of Reclining Buddha. On the occasion, he recalled the strong and vibrant civilizational ties that exist between the two countries.