প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রাজস্থানগী জয়পুরগী হোস্পিতাল অমদা মৈ চাকপদগী থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংগীদমক অৱাবা ফোংদোকখ্রে
06 OCT 2025 9:58AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি রাজস্থানগী জয়পুরদা লৈবা হোস্পিতাল অমদা মৈ চাকপদগী পুন্সি মাংখ্রবশিংগীদমক অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
Xতা PMO ইন্দিয়াগী হেন্দলনা অসুম্না পোস্ত তৌরকখি:
"রাজস্থানগী জয়পুরদা লৈবা হোস্পিতাল অমদা মৈ চাকখিবনা মরম ওইদুনা পুন্সি মাংখিবা অসি য়াম্না নুংঙাইতবা অমনি। কানগুম্বা কনাগুম্বীগী নুংশিজরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবশিংগী মফমদা অৱাবা ফোংদোকচরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলকপা ওইরসনু: PM @narendramodi"

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the loss of lives due to a fire tragedy at a hospital in Jaipur, Rajasthan
06 OCT 2025 9:58AM by PIB Delhi
Prime Minister, Shri Narendra Modi today condoled the loss of lives due to a fire tragedy at a hospital in Jaipur, Rajasthan.
The PMO India handle on X posted:
"The loss of lives due to a fire tragedy at a hospital in Jaipur, Rajasthan, is deeply saddening. Condolences to those who have lost their loved ones. May the injured recover soon: PM @narendramodi"