ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଗତିଶକ୍ତିର 3 ବର୍ଷ ପୂରଣ ହେବା ପରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଭାରତ ମଣ୍ଡପମ ଠାରେ ଅନୁଭୂତି କେନ୍ଦ୍ର ପରିଦର୍ଶନ କରିଛନ୍ତି
13 OCT 2024 9:44PM by PIB Bhubaneshwar
• ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଗତିଶକ୍ତି ଗୁରୁତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ ଭୂମିକା ଗ୍ରହଣ କରିଛି : ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
13 ଅକ୍ଟୋବର 2024 : ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଗତିଶକ୍ତିର 3 ବର୍ଷ ପୂରଣ ଅବସରରେ ଭାରତ ମଣ୍ଡପମରେ ଅନୁଭୂତି କେନ୍ଦ୍ର ପରିଦର୍ଶନ କରିଥିଲେ । ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଥିଲେ ଯେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଗତିଶକ୍ତି ଭାରତର ଭିତ୍ତିଭୂମି ବିକାଶ ଯାତ୍ରାକୁ ଗତି ଦେବାରେ ଗୁରୁତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ ଭୂମିକା ଗ୍ରହଣ କରିଛି।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ X ରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଥିଲେ;
"ଆଜି, ଗତିଶକ୍ତି ତିନି ବର୍ଷ ପୂରଣ କରିବା ପରେ, ଭାରତ ମଣ୍ଡପମ୍ ଯାଇ ଅନୁଭୂତି କେନ୍ଦ୍ର ପରିଦର୍ଶନ କରିଛି, ଯେଉଁଠାରେ ମୁଁ ଏହି ପଦକ୍ଷେପର ପରିବର୍ତ୍ତନକାରୀ ଶକ୍ତିକୁ ଅନୁଭବ କରିଛି।"
"ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଗତିଶକ୍ତି ଭାରତର ଭିତ୍ତିଭୂମି ବିକାଶ ଯାତ୍ରାକୁ ଗତି ଦେବାରେ ଏକ ଗୁରୁତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ ଭୂମିକା ଗ୍ରହଣ କରିଛି। ପ୍ରକଳ୍ପଗୁଡ଼ିକ ସମୟସୀମା ମଧ୍ୟରେ ସମାପ୍ତ ହେବା ଏବଂ ଯେକୌଣସି ସମ୍ଭାବ୍ୟ ଆହ୍ଵାନକୁ ହ୍ରାସ କରିବା ପାଇଁ ଏହା ପ୍ରଯୁକ୍ତିବିଦ୍ୟାକୁ ଚମତ୍କାର ଭାବରେ ବ୍ୟବହାର କରୁଛି।"

Prime Minister's Office
Prime Minister visits Anubhuti Kendra at Bharat Mandapam on completion of 3 years of PM GatiShakti
PM GatiShakti has played a critical role in adding momentum to India’s infrastructure development journey: Prime Minister
13 OCT 2024 9:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi visited Anubhuti Kendra at Bharat Mandapam on completion of 3 years of GatiShakti today. Shri Modi remarked that PM GatiShakti has played a critical role in adding momentum to India’s infrastructure development journey.
The Prime Minister posted on X;
“Today, as GatiShakti completed three years, went to Bharat Mandapam and visited the Anubhuti Kendra, where I experienced the transformative power of this initiative.”
“PM GatiShakti has played a critical role in adding momentum to India’s infrastructure development journey. It is using technology wonderfully in order to ensure projects are completed on time and any potential challenge is mitigated.”