প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা পি.এম. গতিশক্তিনা চহি 3 মপুং ফারকপদা ভারত মন্দপমদা লৈবা অনুভুতী কেন্দ্রদা চৎখ্রে
পি.এম. গতিশক্তিনা ভারতকী ইনফ্রাস্ত্রকচরগী চাউখৎ-থৌরাংগী খোঙচৎতা শাহৌ পীবদা মরু ওইবা থৌদাং অমা লৌখি: প্রধান মন্ত্রী
13 OCT 2024 9:44PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি পি.এম. গতিশক্তিনা চহি 3 মপুং ফারকপদা ভারত মন্দপমদা লৈবা অনুভুতী কেন্দ্রদা চৎখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি পি.এম. গতিশক্তিনা ভারতকী ইনফ্রাস্ত্রকচরগী চাউখৎ-থৌরাংগী খোঙচৎতা শাহৌ পীবদা মরু ওইবা থৌদাং অমা লৌখি।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি;
“ঙসি গতিশক্তিনা চহি অহুম মপুং ফারকপা অসিদা ভারত মন্দোমদা চৎখি অমসুং থৌশিল অসিগী অওনবা পুরকপা ঙম্বগী শক্তি অসি ঐহাক্না এক্সপরিয়েন্স তৌখিবা, অনুভুতী কেন্দ্রদা চৎখি।”
“পি.এম. গতিশক্তিনা ভারতকী ইনফ্রাস্ত্রকচরগী চাউখৎ-থৌরাংগী খোঙচৎতা শাহৌ পীবদা মরু ওইবা থৌদাং অমা লৌখি। মসিনা প্রোজেক্তশিং মতম চানা লোইশিন্নবা অমসুং লাকপা য়াবা শীংনবা অমা হেক্তবু কোকহন্নবা নীংথিজনা তেক্নোলোজীবু শীজিন্নরি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister visits Anubhuti Kendra at Bharat Mandapam on completion of 3 years of PM GatiShakti
PM GatiShakti has played a critical role in adding momentum to India’s infrastructure development journey: Prime Minister
13 OCT 2024 9:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi visited Anubhuti Kendra at Bharat Mandapam on completion of 3 years of GatiShakti today. Shri Modi remarked that PM GatiShakti has played a critical role in adding momentum to India’s infrastructure development journey.
The Prime Minister posted on X;
“Today, as GatiShakti completed three years, went to Bharat Mandapam and visited the Anubhuti Kendra, where I experienced the transformative power of this initiative.”
“PM GatiShakti has played a critical role in adding momentum to India’s infrastructure development journey. It is using technology wonderfully in order to ensure projects are completed on time and any potential challenge is mitigated.”