ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଭାରତରେ ରାମସର ସ୍ଥଳ ସଂଖ୍ୟା ବୃଦ୍ଧି ପାଇଥିବାରୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଖୁସି ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି।
14 AUG 2024 9:47PM by PIB Bhubaneswar
ଭାରତରେ ରାମସର ସ୍ଥଳର ସଂଖ୍ୟା ବୃଦ୍ଧି ପାଇବାରେ ଖୁସି ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ । ରାମସର ସମ୍ମିଳନୀ ଅଧୀନରେ ଏହି ଦୁଇ ରାଜ୍ୟର ତିନୋଟି ସ୍ଥଳ ଯୋଡା ଯାଇଥିବାରୁ ସେ ତାମିଲନାଡୁ ଏବଂ ମଧ୍ୟପ୍ରଦେଶର ଲୋକମାନଙ୍କୁ ଆହୁରି ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି।
କେନ୍ଦ୍ର ପରିବେଶ, ଜଙ୍ଗଲ ଏବଂ ଜଳବାୟୁ ପରିବର୍ତ୍ତନ ମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଏକ ପୋଷ୍ଟର ଉତ୍ତର ଦେଇ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
"ଭାରତ ପାଇଁ ପ୍ରକୃତରେ ଏକ ଆନନ୍ଦଦାୟକ ଅବସର ଯେ ଆମର ରାମସର ସ୍ଥଳ ସଂଖ୍ୟା ବୃଦ୍ଧି ପାଇଛି, ଯାହା ଆମେ ସ୍ଥାୟୀ ବିକାଶ ଏବଂ ପ୍ରକୃତି ସହିତ ସମନ୍ୱୟରେ ଜୀବନଯାପନକୁ ପ୍ରାଥମିକତା ଦେଉଛୁ। ମଧ୍ୟପ୍ରଦେଶ ଏବଂ ତାମିଲନାଡୁର ଲୋକମାନଙ୍କୁ ବିଶେଷ ଅଭିନନ୍ଦନ।"
ଆଗାମୀ ସମୟରେ ଆମେ ଏପରି ପ୍ରୟାସର ଆଗରେ ରହିବୁ।
sws

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi expresses happiness over the increased number of Ramsar Sites in India
14 AUG 2024 9:47PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed his happiness over the increase in number of Ramsar Sites in India. He has further complimented the people of Tamil Nadu and Madhya Pradesh on the addition of the three sites from these two states under the Ramsar Convention.
Responding to a post by Union Minister for Environment, Forest and Climate Change, the Prime Minister said;
“Indeed a joyous occasion for India that our Ramsar sites number rises, indicating the priority we accord to sustainable development as well as living in harmony with nature. Special compliments to the people of MP and Tamil Nadu.
We will continue to be at the forefront of such efforts in the times to come.”