প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারত্তা রামসার সাইত মশিং হেনগৎলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
14 AUG 2024 9:47PM by PIB Imphal
ভারত্তা রামসার সাইত মশিং হেনগৎলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে। রামসার কনভেন্সনগী মখাদা রাজ্য অনি অসিদগী সাইত অহুম হেনগৎলকপদা মহাক্না তামিল নাদু অমসুং মধ্য প্রদেসকী মীয়াম থাগৎপা ফোঙদোকখি।
ইনভাইরোনমেন্ত, ফোরেস্ত অমসুং ক্লাইমেত চেঞ্জগী য়ুনিয়ন মিনিস্তরগী পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঐখোয়গী রামসার সাইত মশিং হেনগৎলকপা অসি তশেংনা ভারতকী নুঙাইবা থৌরম অমনি, ঐখোয়না তুংকোইনা চৎনবা য়াবা চাউখৎ-থৌরাংগী থবকশিং পায়খৎলিবা অমসুং মহৌশাগা লোয়ননা নুংশিন্না হিংমিন্নরিবা অদু মসিনা উৎলে। মধ্য প্রদেস অমসুং তামিল নাদুগী মীয়াম থাগৎপা ফোঙদোকচরি।
তুংদা অসিগুম্বা থবকশিংদা মাঙজিল থানবা ঐখোয়না মখা তানা হোৎনগনি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi expresses happiness over the increased number of Ramsar Sites in India
14 AUG 2024 9:47PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed his happiness over the increase in number of Ramsar Sites in India. He has further complimented the people of Tamil Nadu and Madhya Pradesh on the addition of the three sites from these two states under the Ramsar Convention.
Responding to a post by Union Minister for Environment, Forest and Climate Change, the Prime Minister said;
“Indeed a joyous occasion for India that our Ramsar sites number rises, indicating the priority we accord to sustainable development as well as living in harmony with nature. Special compliments to the people of MP and Tamil Nadu.
We will continue to be at the forefront of such efforts in the times to come.”