প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা GST রিফোর্ম্স অমসুং সিতিজন-ফর্স্ত ইনফ্রাস্ত্রকচরবু ইনক্লিজিব গভর্নেন্সকী য়ুম্বীশিংনি হায়না থাগৎপা অর্তিকল অমা শেয়র তৌরক্লি
27 SEP 2025 4:51PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা GST লায়থোকহনবা অমদি সিতিজন-ফর্স্ত ইনফ্রাস্ত্রকচর শেমগৎপনা পীরিবা অওনবা পুরক্কদবা ইথিলগী মরমদা ইবা অর্তিকল অমা ঙসি শেয়র তৌরকখ্রে‍।
কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী হর্দীপ সিংহ পুরিনা X তা থাগৎলকপা পোস্ত অমদা পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না হায়খি:
“GST লায়থোকহনবা অমদি সিতিজন-ফর্স্ত ইনফ্রাস্ত্রকচরনচিংবা থৌরাংশিংদা মওং মরিল নাইবা খুজিল থৌরাং, কুপ্না য়েংবা অমদি কান্নবশিং মীপুম খুদিংদা য়ৌহন্নবা ফিরেপকী মমি তারি‍। কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী @HardeepSPuri না মনুং হুৎনা ইরবা অর্তিকল অসি পাবিয়ু‍।”

Prime Minister's Office
PM shares an article lauding GST Reforms and Citizen-First Infrastructure as Pillars of Inclusive Governance
27 SEP 2025 4:51PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article on the transformative impact of GST simplification and citizen-first infrastructure development.
Responding to a post by Union Minister Shri Hardeep Singh Puri on X, the PM said:
“Measures such as GST simplification and citizen-first infrastructure showcase disciplined planning, attention to detail and a commitment to ensure benefits reach every citizen. Do read this insightful article by Union Minister Shri @HardeepSPuri.”