Prime Minister's Office
PM shares an article lauding GST Reforms and Citizen-First Infrastructure as Pillars of Inclusive Governance
27 SEP 2025 4:51PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article on the transformative impact of GST simplification and citizen-first infrastructure development.
Responding to a post by Union Minister Shri Hardeep Singh Puri on X, the PM said:
“Measures such as GST simplification and citizen-first infrastructure showcase disciplined planning, attention to detail and a commitment to ensure benefits reach every citizen. Do read this insightful article by Union Minister Shri @HardeepSPuri.”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସମାବେଶୀ ବିକାଶର ପଥେ: ଜିଏସଟି ସଂସ୍କାରକୁ ଉଦ୍ଧୃତ କରିଥିବା ପ୍ରବନ୍ଧ ସେୟାର କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
27 SEP 2025 4:51PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ବସ୍ତୁ ଏବଂ ସେବାକର (ଜିଏସଟି) ସରଳୀକରଣ ଏବଂ ନାଗରିକଙ୍କୁ ପ୍ରାଧାନ୍ୟ ଦେଉଥିବା ମୌଳିକ ଭିତ୍ତିଭୂମି ବିକାଶର ପରିବର୍ତ୍ତନକାରୀ ପ୍ରଭାବ ସମ୍ପର୍କରେ ଲିଖିତ ଏକ ପ୍ରବନ୍ଧ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ୍ସରେ କେନ୍ଦ୍ରମନ୍ତ୍ରୀ ହରଦୀପ ସିଂ ପୁରୀଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ହୋଇଥିବା ଏକ ପୋଷ୍ଟର ପ୍ରତିକ୍ରିୟାରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଜିଏସଟି ସରଳୀକରଣ ଏବଂ ନାଗରିକଙ୍କୁ ପ୍ରାଧାନ୍ୟ ଦେଉଥିବା ମୌଳିକ ଭିତ୍ତିଭୂମି ଉପାୟ ଅନୁଶାସନ ଯୋଜନା, ପର୍ଯ୍ୟାୟକ୍ରମ ଉପରେ ଧ୍ୟାନ ଏବଂ ପ୍ରତ୍ୟେକ ନାଗରିକଙ୍କ ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ଲାଭ ପହଞ୍ଚାଇବାର ପ୍ରତିବଦ୍ଧତା ପ୍ରଦର୍ଶିତ କରୁଛି । କେନ୍ଦ୍ରମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ହରଦୀପ ସିଂ ପୁରୀ @HardeepSPuri ଙ୍କର ଏହି ପ୍ରବନ୍ଧକୁ ଅବଶ୍ୟକ ପଢ଼ନ୍ତୁ ।”