Prime Minister's Office
PM shares an article lauding GST Reforms and Citizen-First Infrastructure as Pillars of Inclusive Governance
27 SEP 2025 4:51PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article on the transformative impact of GST simplification and citizen-first infrastructure development.
Responding to a post by Union Minister Shri Hardeep Singh Puri on X, the PM said:
“Measures such as GST simplification and citizen-first infrastructure showcase disciplined planning, attention to detail and a commitment to ensure benefits reach every citizen. Do read this insightful article by Union Minister Shri @HardeepSPuri.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
জি এছ টি সংস্কাৰ আৰু নাগৰিক-প্ৰথম আন্তঃগাঁথনিক অন্তৰ্ভুক্ত শাসনৰ স্তম্ভ হিচাপে প্ৰশংসা কৰি লিখা প্ৰবন্ধ এটা শ্বেয়াৰ কৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
27 SEP 2025 4:51PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি জি এছ টি সৰলীকৰণ আৰু নাগৰিক-প্ৰথম আন্তঃগাঁথনি উন্নয়নৰ পৰিৱৰ্তনশীল প্ৰভাৱকলৈ লিখা এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ কৰে।
কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী হৰদীপ সিং পুৰীয়ে এক্সত দিয়া এটা পোষ্টৰ উত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়-
"জিএছটি সৰলীকৰণ আৰু নাগৰিক-প্ৰথম আন্তঃগাঁথনিৰ দৰে ব্যৱস্থাই অনুশাসিত পৰিকল্পনা, বিশেষ মনোযোগ আৰু প্ৰতিগৰাকী নাগৰিকৰ ওচৰলৈ সুবিধাসমূহ লৈ যোৱাটো নিশ্চিত কৰাৰ প্ৰতিশ্ৰুতি প্ৰদৰ্শন কৰে। কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী @হৰদীপ সিং পুৰীৰ এই অন্তৰ্দৃষ্টিসম্পন্ন প্ৰবন্ধটো পঢ়ক।"