প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী ক্রিকেত তীমগী মফমদা ICC চেম্পিয়ন্স ত্রোফী থোইরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
09 MAR 2025 10:10PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ভারতকী ক্রিকেত তীমগী মফমদা ICC চেম্পিয়ন ত্রোফীদা মায় পাকপগী নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা অসুম্না থাগৎলকখি :
"তোপ তোপ্পা মশান্ননি অমদি তোপ তোপ্পা মহৈ অমনি!
ICC চেম্পিয়ন্স ত্রোফী পুরকপগীদমক ঐখোয়গী ক্রিকেত তীমগীদমক চাউথোকচৈ। মখোয়না তুর্নামেন্ত মনুংদা অঙকপা ফংনা শান্নখি। মায়কৈ শুনা নীংথিনা শান্নখিবগীদমক ঐখোয়গী তীমগী মফমদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Indian cricket team on winning ICC Champions Trophy
09 MAR 2025 10:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today congratulated Indian cricket team for victory in the ICC Champions Trophy.
Prime Minister posted on X :
"An exceptional game and an exceptional result!
Proud of our cricket team for bringing home the ICC Champions Trophy. They’ve played wonderfully through the tournament. Congratulations to our team for the splendid all around display."