প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আইচিচি চেম্পিয়ন্স ট্ৰফী জয় কৰাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ভাৰতীয় ক্ৰিকেট দলক অভিনন্দন জনায়
09 MAR 2025 10:10PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ভাৰতীয় ক্ৰিকেট দলক আইচিচি চেম্পিয়ন্স ট্ৰফীত জয়লাভ কৰাৰ বাবে অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰে:
"এক ব্যতিক্ৰমী খেল আৰু এক ব্যতিক্ৰমী ফলাফল!
আইচিচি চেম্পিয়ন্স ট্ৰফী গৃহলৈ অনাৰ বাবে আমাৰ ক্ৰিকেট দলটোক লৈ গৌৰৱান্বিত। প্ৰতিযোগিতাখনৰ জৰিয়তে তেওঁলোকে আচৰিত ধৰণে খেলিলে। আমাৰ দলটোক সুন্দৰ অল ৰাউণ্ড প্ৰদৰ্শনৰ বাবে অভিনন্দন।”

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Indian cricket team on winning ICC Champions Trophy
09 MAR 2025 10:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today congratulated Indian cricket team for victory in the ICC Champions Trophy.
Prime Minister posted on X :
"An exceptional game and an exceptional result!
Proud of our cricket team for bringing home the ICC Champions Trophy. They’ve played wonderfully through the tournament. Congratulations to our team for the splendid all around display."