প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা আয়ুষমান ভারতকী চহী তরেৎ মপুং ফাখিবা নুমীৎ নিংশিংখ্রে
23 SEP 2025 12:52PM by PIB Imphal
আয়ুষমান ভারতকী চহী 7 মপুং ফাবা অসি নিংশিংবা ওইনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা প্রজা মিলিয়ন কয়াদা অহোংবা, শেল-থুমগী ফীভম শোকহল্লোইদবা অমসুং দিগ্নিতী লৈহন্নবা ঙসি আয়ুষমান ভারত অসি অমুক্কা হন্না চেৎশিনবা ৱাফম থমখ্রে।
X তা MyGovIndia দা থাগৎলকপা পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“ঙসি ঐখোয় #7YearsOfAyushmanBharat অসিগী খুদম ওইনা উবিরে! মসি তুংদা মথৌ তারক্কদবা অমসুং মীশিংদা ক্বালিতী লৈবগা লোয়ন-লোয়ননা অহোংবা হেল্থকেয়র ফংহন্নবা হৌদোকখিবনি। মসি ভারতনা পব্লিক হেল্থকেয়রদা অনৌবা য়াওল অমা পুরকখিবা অসিগীদমক্তা মসিদা থাগৎচরি। মসিনা ফাইনান্সিএল প্রোতেক্সন অমসুং দিগ্নিতী লৈহনগনি। মতৌ করম্না স্কেল, কম্পেসন অমসুং তেক্নোলোজীনা মীওইবশিং অসি হেন্না পাঙ্গল-শক্তি লৈহনবগে হায়বদু ভারতনা তাক্লে।”

Prime Minister's Office
Prime Minister marks the seventh anniversary of Ayushman Bharat
23 SEP 2025 12:52PM by PIB Delhi
Marking 7 years of Ayushman Bharat, the Prime Minister Shri Narendra Modi today reaffirmed that Ayushman Bharat has redefined access to quality healthcare by ensuring affordability, financial protection, and dignity for millions of citizens.
Responding to post on X by MyGovIndia, the Prime Minister said:
“Today we mark #7YearsOfAyushmanBharat! This was an initiative that anticipated the needs of the future and focussed on ensuring top quality as well as affordable healthcare for people. Thanks to it, India is witnessing a revolution in public healthcare. It has ensured financial protection and dignity. India has shown how scale, compassion and technology can further human empowerment.”