Prime Minister's Office
Prime Minister wishes Rosh Hashanah to the Prime Minister of Israel, people of Israel and the Jewish community
22 SEP 2025 10:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted warmest Rosh Hashanah to the Prime Minister of Israel Benjamin Netanyahu, the people of Israel and the Jewish community worldwide.
The Prime Minister posted on X:
"Shana Tova!
Warmest #RoshHashanah greetings to my friend Prime Minister @netanyahu, the people of Israel and the Jewish community worldwide. Wishing everyone a new year filled with peace, hope and good health."
שנה טובה"!
לרגל חג #ראש השנה, אני מאחל ברכות חמות לידידי ראש הממשלה @netanyahu, לעם ישראל ולכל הקהילה היהודית בעולם. שתהיה שנה טובה ומלאת שלום, תקווה ובריאות."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইজ্রেলগী প্রধান মন্ত্রী, ইজ্রেলগী মীয়াম অমদি জিউ ফুরুপকী মীওইশিংগী মফমদা রোস হসানাহগী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
22 SEP 2025 10:21PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইজ্রেলগী প্রধান মন্ত্রী বেঞ্জামিন নেতনয়াহু, ইজ্রেলগী মীয়াম অমদি মালেম শিন-থুংনা লৈরিবা জিউ ফুরুপকী মীওইশিংগী মফমদা রোস হসানাহগী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকখি:
"শনা তোবা!
ঐগী মরূপ প্রধান মন্ত্রী @netanyahu, ইজ্রেলগী মীয়াম অমদি মালেম শিন-থুংনা লৈরিবা জিউ ফুরুপকী মীয়ামগী মফমদা #RoshHashanah গী য়াইফ পাউজেল পীজরি। পুম্নমক্কী মফমদা ইং-তপ্পা, থাজবা অমদি হকচাং ফবা অনৌবা চহি অমা ওইরসনু হায়না য়াইফ-পাউজেল পীজরি।”