প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ম্যুজিসিয়ন চন্দ্রিকা তন্দননা গ্রেম্মী এৱার্দ ফংলকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
03 FEB 2025 2:32PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীনা ঙসি ম্যুজিসিয়ন চন্দ্রিকা তন্দননা এলবম ত্রিভেনিগীদমক গ্রেম্মী এৱার্দ ফংলকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে। পি.এম.না মহাকপু ওন্তপ্রিন্যুওর, ফিলানথ্রোপিস্ত অমসুং ম্যুজিসিয়ন অমা ওইনা ভারতকী নাৎ অমসুং মায়পাকপশিংগী মাইকৈদা মহাক্কী কত্থোকপা অদুগীদমক থাগৎখ্রে।
Xকী পোস্ত অমদা মহাক্না ইখি:
“ত্রিবেনি এলবমগীদমক গ্রেম্মী ফংলকপদা @chandrikatandonদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। মহাক্না ওন্তপ্রিন্যুওর, ফিলানথ্রোপিস্ত অমসুং ম্যুজিসিয়ন অমা ওইনা মহাক্কী মায়পাকপশিংদা ঐখোয়না চাউথোকচবা পোকই! মহাক্না ভারতকী নাৎকীদমক থৱায় য়াওবা অমসুং মসিবু মমিং চৎনবা হোৎনরিবা অসি শীংথানীংঙাই ওই। মহাক অসি মীওই কয়াগীদমক ইথিলগী হৌরকফম অমনি।
2023দা ন্যু য়োর্কতা মহাক্কা উনখিবা অদু ঐহাক্না নীংশিংলি।”

Prime Minister's Office
PM congratulates musician Chandrika Tandon on winning Grammy award
03 FEB 2025 2:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister today congratulated musician Chandrika Tandon on winning Grammy award for the album Triveni. He commended her passion towards Indian culture and accomplishments as an entrepreneur, philanthropist and musician.
In a post on X, he wrote:
“Congratulations to @chandrikatandon on winning the Grammy for the album Triveni. We take great pride in her accomplishments as an entrepreneur, philanthropist and ofcourse, music! It is commendable how she has remained passionate about Indian culture and has been working to popularise it. She is an inspiration for several people.
I fondly recall meeting her in New York in 2023.”