ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଗ୍ରାମୀ ପୁରସ୍କାର ଜିତିଥିବାରୁ ସଂଗୀତଜ୍ଞ ଚନ୍ଦ୍ରିକା ଟଣ୍ଡନଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
03 FEB 2025 2:32PM by PIB Bhubaneshwar
ଆଲ୍‌ବମ୍ ତ୍ରିବେଣୀ ପାଇଁ ଗ୍ରାମୀ ପୁରସ୍କାର ଜିତିଥିବାରୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଆଜି ସଂଗୀତଜ୍ଞ ଚନ୍ଦ୍ରିକା ଟଣ୍ଡନଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି । ଭାରତୀୟ ସଂସ୍କୃତି ପ୍ରତି ତାଙ୍କର ଉତ୍ସର୍ଗୀକୃତତା ଏବଂ ଉଦ୍ୟୋଗୀ, ସମାଜସେବୀ ତଥା ସଂଗୀତଜ୍ଞ ଭାବରେ ତାଙ୍କର ଉପଲବ୍ଧିକୁ ସେ ପ୍ରଶଂସା କରିଥିଲେ ।
ଏକ୍ସରେ ଏକ ପୋଷ୍ଟରେ ସେ ଲେଖିଛନ୍ତି :
“ଆଲ୍‌ବମ୍ ତ୍ରିବେଣୀ ପାଇଁ ଗ୍ରାମୀ ଆୱାର୍ଡ ଜିତିଥିବାରୁ ଚନ୍ଦ୍ରିକା ଟଣ୍ଡନ୍‌ଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ । ଜଣେ ଉଦ୍ୟୋଗୀ, ସମାଜସେବୀ ଏବଂ ସଂଗୀତଜ୍ଞ ଭାବରେ ତାଙ୍କର ସଫଳତା ପାଇଁ ଆମେ ଗର୍ବିତ! ସେ ଯେପରି ଭାରତୀୟ ସଂସ୍କୃତି ପ୍ରତି ଆଗ୍ରହୀ ରହିଛନ୍ତି ଏବଂ ଏହାକୁ ଲୋକପ୍ରିୟ କରିବା ପାଇଁ କାର୍ଯ୍ୟ କରୁଛନ୍ତି, ତାହା ପ୍ରଶଂସନୀୟ । ସେ ଅନେକ ଲୋକଙ୍କ ପାଇଁ ଏକ ପ୍ରେରଣା ।
୨୦୨୩ରେ ନ୍ୟୁୟର୍କରେ ତାଙ୍କ ସହ ହୋଇଥିବା ସାକ୍ଷାତ ମୋର ମନେ ଅଛି ।”

Prime Minister's Office
PM congratulates musician Chandrika Tandon on winning Grammy award
03 FEB 2025 2:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister today congratulated musician Chandrika Tandon on winning Grammy award for the album Triveni. He commended her passion towards Indian culture and accomplishments as an entrepreneur, philanthropist and musician.
In a post on X, he wrote:
“Congratulations to @chandrikatandon on winning the Grammy for the album Triveni. We take great pride in her accomplishments as an entrepreneur, philanthropist and ofcourse, music! It is commendable how she has remained passionate about Indian culture and has been working to popularise it. She is an inspiration for several people.
I fondly recall meeting her in New York in 2023.”