প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা 100শুবা পুৱারী ওইরবা লোঞ্চতা ISROদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
29 JAN 2025 6:57PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইন্দিয়ন স্পেস রিসর্চ ওর্গনাইজেসন (ISRO)গী পুৱারী ওইরবা 100শুবা লোঞ্চ অসি ঐখোয়গী বিজ্ঞানিকশিং অমসুং ইঞ্জিনীয়রশিংগী ভিজন, কত্থোকপা অমসুং ফিরেপ উৎলিবা শীংথানীংঙাই ওইবা মাইলস্তোন অমনি হায়রদুনা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
ভারতকী স্পেস খোঙচৎতা প্রাইবেৎ সেক্তরগী হেনগৎলক্লিবা থৌদাং অদু পল্লদুনা প্রধান মন্ত্রীনা লৈবাক অসিনা স্পেস এক্সপ্লোরেসনদা মখা তানা অনৌবা পনখৈশিং য়ৌরগনি হায়বগী থাজবা ফোংদোকখ্রে।
Xতা পোস্ত তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়;
“পুৱারী ওইরবা 100শুবা লোঞ্চকীদমক @isroদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি!
শীংথানীংঙাই ওইবা মাইলস্তোন অসিনা ঐখোয়গী বিজ্ঞানিকশিং অমসুং ইঞ্জিনীয়রশিংগী ভিজন, কত্থোকপা অমসুং ফিরেপ উৎলি।
প্রাইবেৎ সেক্তরগা খুৎশম্নবগা লোয়ননা ভারতকী স্পেস খোঙচৎ অসিনা মখা তানা অনৌবা পনখৈশিং য়ৌবা ঙমলগনি”

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates ISRO on historic 100th launch
29 JAN 2025 6:57PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi congratulated the Indian Space Research Organisation (ISRO) on historic 100th launch, calling it an incredible milestone that illustrates the vision, dedication and commitment of our scientists and engineers.
Emphasizing the growing role of the private sector in India’s space journey, the Prime Minister expressed confidence that the nation will continue to achieve new heights in space exploration.
The Prime Minister posted on X;
“Congratulations to @isro on the historic 100th launch!
This incredible milestone illustrates the vision, dedication and commitment of our scientists and engineers.
With the private sector joining hands, India’s space journey will continue to attain new heights.”