প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
রাস্ত্রপতি ত্রম্পনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীদা মপোক নুমিৎকী য়াইফ পাউজেল পীরকখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা রাস্ত্রপতি ত্রম্পকা লৈরিবা মরুপ মপাং ওইবগী মরী অসিবু থাগৎখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা য়ুক্রেনগী লান অসিগী শান্তি ওইবা ৱারোইশিন অমা পুরক্নবা মাইকৈদা লৌখৎলিবা রাস্ত্রপতি ত্রম্পকী থৌশিলশিংদা ভারতনা শৌগৎলি ফোংদোকখ্রে
16 SEP 2025 11:15PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীদা য়ুনাইতেদ স্তেৎস ওফ অমেরিকাগী রাস্ত্রপতি, ঐচ.ই. শ্রী দোনাল্দ জে. ত্রম্পনা তেলিফোন তৌরকখ্রে।
রাস্ত্রপতি ত্রম্পনা প্রধান মন্ত্রী মোদীগী 75শুবা মপোক নুমিৎকী য়াইফ-পাউজেল পীরকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা রাস্ত্রপতি ত্রম্পতা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে অমসুং মহাক্কী মরুপ-মপাং ওইবগী মরীবু শীংথাখ্রে।
লুচিংবা অনিনা ইন্দিয়া-US কমপ্রিহেন্সিব গ্লোবেল স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপ হেন্না চেৎশিনহন্নবা মখোয়গী ফিরেপশিং অমুক হন্না ফোংদোকখ্রে।
মখোয়না তোঙান-তোঙানবা রিজেনেল অমসুং গ্লোবেল দিবেলপমেন্তশিংদা ৱাখল্লোনশিংসু ফোংদোক্নখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা য়ুক্রেনগী লানগী শান্তি ওইবা ৱারোইশিন অমা পুরক্নবা মাইকৈদা লৌখৎলিবা রাস্ত্রপতি ত্রম্পকী থৌশিলদা ভারতনা শৌগৎকনি ফোংদোকখ্রে।
লুচিংবা অনিনা মখা তানা পাও ফাওননবা য়ানখ্রে।

Prime Minister's Office
President Trump conveyed warm birthday greetings to Prime Minister Shri Narendra Modi
Prime Minister expresses deep appreciation for President Trump’s friendship
Prime Minister expresses India’s support for President Trump’s initiatives towards a peaceful resolution of the Ukraine conflict
16 SEP 2025 11:15PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi received a telephone call from the President of the United States of America, H.E. Mr. Donald J. Trump.
President Trump conveyed his warm greetings on Prime Minister Modi’s 75th birthday. Prime Minister thanked President Trump and expressed deep appreciation for his friendship.
The two leaders reaffirmed their commitments to further deepen the India-US Comprehensive Global Strategic Partnership.
They also exchanged views on various regional and global developments. Prime Minister expressed India’s support for President Trump’s initiatives towards a peaceful resolution of the Ukraine conflict.
The two leaders agreed to remain in touch.