প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
জন্মদিনৰ অগণন শুভেচ্ছা আৰু আশীৰ্বাদৰ বাবে সকলোৰে প্ৰতি কৃতজ্ঞতা জ্ঞাপন কৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
17 SEP 2025 8:27PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে তেওঁৰ ৭৫ সংখ্যক জন্মদিনত সমগ্ৰ দেশৰ লগতে বিদেশৰ পৰা জনোৱা অগণন শুভেচ্ছা, আশীৰ্বাদ আৰু মৰমৰ বাৰ্তাৰ বাবে কৃতজ্ঞতা জ্ঞাপন কৰে। শ্ৰী মোদীয়ে উল্লেখ কৰে যে এই স্নেহে তেওঁক শক্তিশালী আৰু অনুপ্ৰাণিত কৰিছে।
আজি এক্সৰ এটা পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়-
“জন শক্তিৰ প্ৰতি কৃতজ্ঞতা।
সমগ্ৰ দেশ আৰু বিদেশৰ পৰা জনোৱা অগণন শুভকামনা, আশীৰ্বাদ আৰু মৰমৰ বাৰ্তাই মোক সঁচাকৈয়ে আপ্লুত কৰিছে। এই স্নেহে মোক শক্তিশালী আৰু অনুপ্ৰাণিত কৰিছে। ইয়াৰ বাবে ৰাইজক ধন্যবাদ জনাইছো।"

Prime Minister's Office
Prime Minister expresses gratitude to everyone for their countless birthday wishes and blessings
17 SEP 2025 8:27PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi expressed his gratitude to Jana Shakti for countless wishes, blessings and messages of affection that have poured in from across the nation and overseas on his 75th birthday. Shri Modi stated that this affection strengthens and inspires him.
In a post on X today, the Prime Minister said:
“Gratitude to Jana Shakti.
I am truly overwhelmed by the countless wishes, blessings and messages of affection that have poured in from across the nation and overseas. This affection strengthens and inspires me. I thank the people for the same."