ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଗତ ଦଶନ୍ଧିରେ ଡିଜିଟାଲ ପରିବର୍ତ୍ତନ ଉପରେ ଲେଖା ଶେୟାର କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
15 SEP 2025 1:46PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ, ଆଜି ଗତ ଦଶନ୍ଧିରେ ଭାରତର ଡିଜିଟାଲ ପରିବର୍ତ୍ତନକୁ ଉଲ୍ଲେଖ କରି ଏକ ଲେଖା ଶେୟାର କରିଛନ୍ତି ।
କେନ୍ଦ୍ରମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ରାଓ ଇନ୍ଦ୍ରଜିତ ସିଂହଙ୍କ ଏକ୍ସରେ ଏକ ପୋଷ୍ଟରେ ଉତ୍ତର ଦେଇ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଏହି ଆଲେଖ୍ୟରେ ରାଜ୍ୟମନ୍ତ୍ରୀ ରାଓ ଇନ୍ଦ୍ରଜିତ ସିଂହ ଗତ ଏକ ଦଶନ୍ଧିରେ ଜିଏଏମ୍ ଟ୍ରିନିଟି, ୟୁପିଆଇ, ଜିଇଏମ୍‌,ଇ-ଏନ୍ଏମଏମ୍ ଏବଂ ଅନ୍ୟାନ୍ୟ ପଦକ୍ଷେପ ମାଧ୍ୟମରେ ଭାରତର ଡିଜିଟାଲ ପରିବର୍ତ୍ତନ ଉପରେ ଆଲୋକପାତ କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି ଯେ, ଭାରତର ଡିଜିଟାଲ ଦଶନ୍ଧି କେବଳ ପ୍ରଯୁକ୍ତିବିଦ୍ୟା ବିଷୟରେ ନୁହେଁ ବରଂ ପରିବର୍ତ୍ତନ ବିଷୟରେ ମଧ୍ୟ ଏବଂ ଏହି କାହାଣୀ ଏବେ ଆରମ୍ଭ ହୋଇଛି ।
https://www.livemint.com/opinion/columns/indias-digital-revolution-a-decade-of-transformation-and-the-road-ahead-11757872803176.html
ନମୋ ଆପ ମାଧ୍ୟମରେ ।”

Prime Minister's Office
PM shares an article highlighting India's digital transformation over the past decade
15 SEP 2025 1:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article highlighting India's digital transformation over the past decade.
Responding to a post by Union Minister Shri Rao Inderjit Singh on X, the PM said:
“In this article, MoS @Rao_InderjitS highlights India's digital transformation over the past decade through initiatives such as JAM trinity, UPI, GeM, e-NAM and more.
He notes that India's digital decade is not just about technology, but about transformation and the story is just beginning.
https://www.livemint.com/opinion/columns/indias-digital-revolution-a-decade-of-transformation-and-the-road-ahead-11757872803176.html
via NaMo App”