প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না হৌখিবা চহি তরাগী খুজিং অসিদা ভারতকী দিজিতেলগী লমদা পুরকখিবা অওনবগী মতাংদা ফোংদোক্লিবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে
15 SEP 2025 1:46PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি হৌখিবা চহি তরাগী খুজিং অসিদা ভারতকী দিজিতেলগী লমদা পুরকখিবা অওনবগী মতাংদা ফোংদোক্লিবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে।
Xতা কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী রাও ইন্দরজিৎ সিংহনা তৌখিবা পোস্ত অমদা পাউখুম পীরদুনা পি.এম.না হায়:
“আর্তিকল অসিদা MoS @Rao_InderjitSনা JAM ত্রিনিতী UPI, GeM, e-NAM অমসুং অহেনবা কয়া অমা লৈরিবা অসিগুম্বা থৌশিলশিংগী খুত্থাংদা হৌখিবা চহি তরাগী খুজিং অসিদা ভারতকী দিজিতেলগী লমদা পুরকখিবা অওনবা অদু তাক্লি।
মহাক্না হায়খি মদুদি ভারতকী দিজিতেল দিকেদ অসি শুপ্নগী তেক্নোলোজী মতাংদা খক্তা নত্তে অদুবু মসিদি অওনবগী মতাংদনি অমসুং মসিগী ৱারী অসি শুপ্নগী হৌবতা ঙাইরি।
https://www.livemint.com/opinion/columns/indias-digital-revolution-a-decade-of-transformation-and-the-road-ahead-11757872803176.html
নমো এপকী খুত্থাংদা”

Prime Minister's Office
PM shares an article highlighting India's digital transformation over the past decade
15 SEP 2025 1:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article highlighting India's digital transformation over the past decade.
Responding to a post by Union Minister Shri Rao Inderjit Singh on X, the PM said:
“In this article, MoS @Rao_InderjitS highlights India's digital transformation over the past decade through initiatives such as JAM trinity, UPI, GeM, e-NAM and more.
He notes that India's digital decade is not just about technology, but about transformation and the story is just beginning.
https://www.livemint.com/opinion/columns/indias-digital-revolution-a-decade-of-transformation-and-the-road-ahead-11757872803176.html
via NaMo App”