প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারত মহাসাগর লমদমদা মেরিতাইম অমসুং মথক্ত চৎথোক-চৎশিনগী অচৌবা মফম অমা ওইহনখিবা গ্রেদ নিকোবর আইলেন্দ প্রোজেক্কী মতাংদা ইবা আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখ্রে
12 SEP 2025 1:02PM by PIB Imphal
ভারত মহাসাগর লমদমদা মেরিতাইম অমসুং মথক্ত চৎথোক-চৎশিনগী অচৌবা মফম অমা ওইহনখিবা, লাল্লোংগী মরুওইবা, ঙাক-শেন অমসুং লৈবাক্কী মরুওইবা, গ্রেদ নিকোবর আইলেন্দ প্রোজেক্কী মতাংদা ইবা আর্তিকল অমা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিয়ার তৌখ্রে।
য়ুনিয়ন মিনিষ্টর শ্রী ভুপেন্দ্র যাদবকী পোষ্ট অমগী পাউখুম এক্সতা পীবদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“লাল্লোংগী মরুওইবা, ঙাক-শেন অমসুং লৈবাক্কী মরুওইবা, গ্রেদ নিকোবর আইলেন্দ প্রোজেক্না লমদম অসি ভারত মহাসাগর লমদমদা মেরিতাইম অমসুং মথক্ত চৎথোক-চৎশিনগী অচৌবা মফম অমা ওইহনখিবগী মতাংদা য়ুনিয়ন মিনিষ্টর শ্রী @byadavbjp না শন্দোক্না তাক্লে। মসি ইকোনোমি অমসুং ইকোলোজি অমনা অমগী মতেং পাংনবগী ময়েক লারবা খুদম অমনি হায়না মহাক্না ফোঙদোকখি”।

Prime Minister's Office
PM shares an article on the Great Nicobar Island Project which transforms the region into a major hub of maritime and air connectivity in the Indian Ocean Region
12 SEP 2025 1:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article explaining the Great Nicobar Island Project, which is of strategic, defence and national importance, transforms the region into a major hub of maritime and air connectivity in the Indian Ocean Region.
Responding to a post by Union Minister Shri Bhupender Yadav on X, the PM said:
“Union Minister Shri @byadavbjp explains that the Great Nicobar Island Project, which is of strategic, defence and national importance, transforms the region into a major hub of maritime and air connectivity in the Indian Ocean Region. He highlights it as a prime example of economy and ecology complementing each other.”