Prime Minister's Office
PM congratulates Thiru CP Radhakrishnan on winning the 2025 Vice Presidential election
09 SEP 2025 8:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated Thiru CP Radhakrishnan on winning the 2025 Vice Presidential election.
In a post on X, he wrote:
“Congratulations to Thiru CP Radhakrishnan Ji on winning the 2025 Vice Presidential election. His life has always been devoted to serving society and empowering the poor and marginalised. I am confident that he will be an outstanding VP, who will strengthen our Constitutional values and enhance Parliamentary discourse.
@CPRGuv”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না থিরু সি.পি. রাধাকৃষ্ণননা 2025গী উপ রাস্ত্রপতিগী মীখলদা মায়পাক্লকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
09 SEP 2025 8:23PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি থিরু সি.পি. রাধাকৃষ্ণননা 2025গী উপ রাস্ত্রপতিগী মীখলদা মায়পাক্লকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
Xকী পোস্ত অমদা মহাক্না ইখি:
“থিরু সি.পি. রাধাকৃষ্ণননা 2025গী উপ রাস্ত্রপতিগী মীখলদা মায়পাক্লকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। মহাক্কী পুন্সি অসি মতম চুপ্পদা খুন্নাইগী শেবা তৌবা অমসুং লায়রবা অমদি শোত্থরবশিংবু শক্তি পীনবা কত্থোক্তুনা লাকখি। ঐহাক্না থাজৈ মদুদি ঐখোয়গী কন্সতিত্যুস্নেল ভেল্যুশিং মপাঙ্গল কনখৎহনগদবা অমসুং পার্লিয়ামেন্তরী দিস্কোর্স হেনগৎহনগদবা মহাক্না শীংথানীংঙাই ওইরবা ভি.পি. অমা ওইরক্কনি।
@CPRGuv”