Prime Minister's Office
Prime Minister highlights financial security and healthcare access for every citizen emphasising ‘Insurance for All by 2047’
04 SEP 2025 8:55PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today highlighted a major stride in the Government’s commitment to universal financial protection and healthcare access. The latest phase of the #NextGenGST reforms introduces significant tax relief on life and health insurance products, making them more affordable and accessible to every citizen.
Responding to a post by Shri Narendra Bharindwal on X, Shri Modi said:
“Over the years, we have strived to ensure financial security and healthcare access for every citizen.
The next-generation GST reforms, which make life and health insurance more affordable, mark another important milestone in our mission of ‘Insurance for All by 2047.’
Together, we move towards a Swasth and Samarth Bharat.
#NextGenGST”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ‘ইন্সুরেন্স ফোর ওল বাই 2047’দা মীৎয়েং থমদুনা প্রজা খুদিংমক্কীদমক ফাইনান্সিএল সেক্যুরিতী অমসুং হেল্থকিয়র এক্সেস ফংহন্নবগী মতাংদা ফোংদোকখ্রে
04 SEP 2025 8:55PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি য়ুনিভর্সেল ফাইনান্সিএল প্রোতেক্সন অমসুং হেল্থকিয়র এক্সেস ফংহন্নবা সরকারগী ফিরেপতা চাউনা খুমাং চাউশিনবা অমগী মতাংদা ফোংদোকখ্রে। #NextGenGST রিফোর্মশিংগী খ্বাইদগী নৌবা তাঙ্কক অসিনা লাইফ অমসুং হেল্থ ইন্সুরেন্স প্রদক্তশিংদা তেক্স চাউনা হন্থহন্দুনা মখোয় অসি প্রজা খুদিংমক্তা হেন্না এফোর্দেবল অমসুং এক্সেসিবল ওইহল্লি।
Xতা শ্রী নরেন্দ্র ভরিন্দৱালনা তৌখিবা পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা শ্রী মোদীনা হায়:
“হৌখিবা চহিশিংদা ঐখোয়না প্রজা খুদিংমক্কীদমক ফাইনান্সিএল সেক্যুরিতী অমসুং হেল্থকিয়র এক্সেস ফংহন্নবা হোৎনখি।
লাইফ অমসুং হেল্থ ইন্সুরেন্স হেন্না এফোর্দেবল ওইহল্লিবা নেক্স-জেনরেসন GST রিফোর্মশিং অসিনা ‘ইন্সুরেন্স ফোর ওল বাই 2047’গী ঐখোয়গী মিসন অসিগী মরু ওইবা মাইলস্তোন অমা ওইখি।
পুন্না ঐখোয়না স্বস্থ অমসুং সমার্থ ভারত অমগী মাইকৈদা চংশিল্লি।
#NextGenGST”