Prime Minister's Office
Prime Minister thanks Prime Minister of Singapore, Mr. Lawrence Wong for his words of confidence in India
04 SEP 2025 1:04PM by PIB Delhi
Prime Minister, Shri Narendra Modi has thanked Prime Minister of Singapore, Mr. Lawrence Wong for his words of confidence in India. Shri Modi stated that Singapore is a valued partner in our journey towards building a Viksit Bharat.
The Prime Minister posted on X :
"Thank you Prime Minister Wong for your words of confidence in India!
Singapore is a valued partner in our journey towards building a Viksit Bharat. We are committed to the swift implementation of the roadmap for our Comprehensive Strategic Partnership, with a focus on advanced manufacturing, skilling and digital frameworks."
@LawrenceWongST

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সিঙ্গাপুরগী প্রধান মন্ত্রী শ্রী লোরেন্স ৱোংবু ভারত্তা থাজবা থম্লি হায়না ফোঙদোকপীখিবগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
04 SEP 2025 1:04PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিঙ্গাপুরগী প্রধান মন্ত্রী শ্রী লোরেন্স ৱোংবু ভারত্তা থাজবা থম্লি হায়না ফোঙদোকপীখিবগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি সিঙ্গাপুর অসি বিক্সিত ভারত অমা শেমগৎনবা ঐখোয়গী খোঙচৎ অসিদা য়াম্না মরুওইবা মরুপ অমা ওইরি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখি:
"ভারতকী মফমদা থাজবা থম্বীবগীদমক প্রধান মন্ত্রী ৱোংবু থাগৎচরি!
সিঙ্গাপুর অসি বিক্সিত ভারত অমা শেমগৎনবা ঐখোয়গী খোঙচৎ অসিদা মমল য়াম্লবা পার্তনর অমনি। ঐখোয়না এদভান্স মেন্যুফেকচরিং, স্কিলিং অমসুং দিজিতেল ফ্রেমৱার্কশিংদা মীৎয়েং থমদুনা ঐখোয়গী মপুং ওইবা স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপকী রোদমেপ অসি অথুবা মতমদা ইমপ্লিমেন্ত তৌনবা হোৎনরি।"
@LawrenceWongST