Prime Minister's Office
Prime Minister interacts with leading CEOs during SEMICON India 2025
03 SEP 2025 8:38PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today interacted with leading CEOs from the world of semiconductors during SEMICON India 2025. "I talked about India's relentless reform journey in this sector, which includes building robust infrastructure and emphasis on skilling as well as innovation", Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X:
"Earlier today, interacted with leading CEOs from the world of semiconductors during SEMICON India 2025. Their confidence in India’s potential is evident and they are betting big on India as a global hub for semiconductor innovation and manufacturing. I talked about India's relentless reform journey in this sector, which includes building robust infrastructure and emphasis on skilling as well as innovation."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সেমিকোন ইন্দিয়া ২০২৫গী মনুংদা মকোক থোংবা সি.ই.ও.শিংগা ৱারী শানখ্রে
03 SEP 2025 8:38PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি সেমিকন্দক্তরগী মালেমগী মকোক থোংবা সি.ই.ও.শিংগা সেমিকোন ইন্দিয়া ২০২৫গী মনুংদা ৱারী শানখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি, "ঐহাক্না সেক্তর অসিদা ভারতনা লেপ্পা লৈতনা শেমদোক-শাদোকপগী খোঙচৎকী মতাংদা ঙাংখি। মসিগী মনুংদা মপাঙ্গল লৈরবা ইনফ্রাস্ত্রকচর শেমগৎপা অমসুং স্কিল্লিং অমসুং ইনোবেসনদা মীৎয়েং থম্বা য়াওরি।
" প্রধান মন্ত্রীনা X তা পোস্ত তৌখি: "ঙসিগী অঙনবা শরুক্তা সেমিকন্দক্তরগী মালেমগী মকোক থোংবা সি.ই.ও.শিংগা সেমিকোন ইন্দিয়া ২০২৫গী মনুংদা ৱারী শানখি। ভারতকী শক্তি অসিদা মখোয়গী থাজবা অদু ময়েক শেংলে অমসুং সেমিকন্দক্তর ইনোভেসন অমসুং ভারতনা মেন্যুফেকচরিংগী মালেমগী হব অমা ওইরকপদা মখোয়না চাউনা থাজবা থম্লি। ঐহাক্না সেক্তর অসিদা ভারতনা লেপ্পা লৈতনা শেমদোক-শাদোকপগী খোঙচৎকী মতাংদা ঙাংখি। মসিগী মনুংদা মপাঙ্গল লৈরবা ইনফ্রাস্ত্রকচর শেমগৎপা অমসুং স্কিলিং অমসুং ইন্নোবেসনদা মীৎয়েং থম্বা য়াওরি।"