Prime Minister's Office
Prime Minister meets with Sr. Gen. Min Aung Hlaing, Chairman of the State Security and Peace Commission of Myanmar, on the sidelines of the SCO Summit
31 AUG 2025 4:50PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met today with Senior General Min Aung Hlaing, Chairman of the State Security and Peace Commission of Myanmar, on the sidelines of the Shanghai Cooperation Organization Summit in Tianjin.
Prime Minister noted that India attaches importance to its ties with Myanmar as part of its Neighborhood First, Act East and Indo-Pacific policies. The two leaders reviewed bilateral ties and discussed the way forward on several aspects of bilateral cooperation, including development partnership, defence and security, border management and border trade issues. Prime Minister stressed that progress on ongoing connectivity projects would foster greater interaction between the people of the two countries, while promoting regional cooperation and integration as envisioned in India’s Act East policy.
​Prime Minister expressed the hope that the forthcoming elections in Myanmar will be held in a fair and inclusive manner involving all stakeholders. He underlined that India supports a Myanmar-led and Myanmar-owned peace process, for which peaceful dialogue and consultation is the only way forward.
​Prime Minister reiterated India’s readiness to support the developmental needs of Myanmar.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এস.সি.ও মীফম নাকলদা, প্রধান মন্ত্রীনা ম্যান্মারগী ষ্টেৎ সেকুরিতি এন্দ পিছ কম্মিসনগী চিয়ার্মেন, সেনিয়র জেনেরেল মিন ওং লাইং উনখ্রে
31 AUG 2025 4:50PM by PIB Imphal
তিয়াঞ্জিন্দা পাংথোক্লিবা সংহাই কোওপরেসন ওর্গনাইজেসনগী নাকলদা, ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ম্যান্মারগী ষ্টেৎ সেকুরিতি এন্দ পিছ কম্মিসনগী চিয়ার্মেন, সেনিয়র জেনেরেল মিন ওং লাইং উনখ্রে।
লৈবাক অসিগী য়ুম্লোন্নবনা অহানবা থৌশিল, এক্ত ইষ্ট অমসুং ইন্দো-পেসিফিক থৌশিলশিংগী শরুক অমা ওইনা ভারতনা ম্যান্মারগা লৈনবা মরীশিং লুম্না লৌবা অদু প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখ্রে। লুচিংবা অনিনা লৈবাক অনিগী মরীশিং হন্না য়েংশিনখ্রে অমসুং চাউখৎ-থৌরাং, দিফেন্স অমসুং সেকুরিতি, ঙমখৈ শেন্নবা অমসুং ঙমখৈদা ললোন-ইতিক্কী ৱাফমশিং য়াওনা লৈবাক অনি মতেং পাংনবগী তোঙান তোঙানবা হিরমশিং খুমাঙ চাউশিন্নবা লম্বীশিং খন্নখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি হৌজিক পায়খৎলিবা লম্বী-থোংগী প্রোজেকশিং খুমাঙ চাউশিনবা অসিনা লৈবাক অনিগী মীয়াম মরক্ত উনবা হেনগৎহনগনি অমসুং ভারতকী এক্ত ইষ্ট থৌশিলগী পান্দম ওইনা লমদম অসিদা পুন্না থবক তৌমিন্নবা অমসুং পুনশিনবা হেনগৎহনগনি।
মরী লৈনবা খুদিংমক শরুক য়াদুনা নিয়ম চুম্নবা ম্যান্মারদা মীখল পাংথোক্কনি হায়বগী থাজবা প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখি। ম্যান্মারনা লুচিংবা অমসুং ম্যান্মারনা মপু ওইবা শান্তিগী থবকশিং ভারতনা শৌগৎপা মহাক্না ফোঙদোকখি অমসুং শান্তিগী ৱারি শানবা অমসুং খন্ন-নৈনবনা মাঙলোমদা চঙশিন্নবা অমতা ঙাইরবা লম্বীনি হায়না ফোঙদোকখি।
ম্যান্মারগী চাউখৎ-থৌরাংগী দরকার ওইবা খুদিংমক মতেং পাংনবা ভারতনা থৌরাং তৌদুনা লৈরিবা অদু প্রধান মন্ত্রীনা অমুক হন্না পনখি।