প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রাষ্ট্রপতি জেলেন্সকীগা ৱারি শানখ্রে
রাষ্ট্রপতি জেলেন্সকীনা হন্দক য়ুক্রেনগী ওইরক্লিবা ফিবমশিংগী মতাংদা মহাক্কী ৱাখল্লোনশিং ফোঙদোকখ্রে
মুক্নরিবা অসি শান্তি ওইনা ৱারোইশিন পুরক্নবা অমসুং অথুবা মতমদা শান্তি পুরক্নবা পান্দমদা পায়খৎলিবা থবকশিং শৌগৎপা ভারতকী লেংদ্রবা ফিবম প্রধান মন্ত্রীনা অমুক হন্না ফোঙদোকখ্রে
ভারত-য়ুক্রেন লৈবাক অনিগী মরী হেন্না চেৎশীনহন্নবা লুচিংবশিংনা অমুক হন্না থাজবা পীনখ্রে
30 AUG 2025 7:49PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়ুক্রেনগী রাষ্ট্রপতি ভোলোদিমিয়র জেলেন্সকীগা তেলিফোন্দা ৱারি শানখ্রে।
রাষ্ট্রপতি জেলেন্সকীনা হন্দক য়ুক্রেনগী ওইরক্লিবা ফিবমশিংগী মতাংদা মহাক্কী ৱাখল্লোনশিং ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা রাষ্ট্রপতি জেলেন্সকী থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে অমসুং মুক্নরিবা অসি শান্তি ওইনা ৱারোইশিন পুরক্নবা অমসুং অথুবা মতমদা শান্তি পুরক্নবা পান্দমদা পায়খৎলিবা থবকশিং শৌগৎপা ভারতকী লেংদ্রবা ফিবম প্রধান মন্ত্রীনা অমুক হন্না ফোঙদোকখ্রে। হিরম অসিদা পাংবা য়াবা মতেং খুদিংমক পাংনবা ভারতকী থাজবা প্রধান মন্ত্রীনা অমুক হন্না পীখ্রে।
ভারত-য়ুক্রেন লৈবাক অনিগী মরীদা চাউখৎলক্লিবা লুচিংবশিংনা অমুক হন্না য়েংশিনখি অমসুং লৈবাক অনিমক্না পাম্নবা হিরমশিংদা মখা তানা পুন্না থবক তৌমিন্নবা হেনগৎহন্নবা লম্বীশিং খন্নখি।
মখা তানা পাউ ফাওনবা হায়না মখোয়না য়ানখ্রে।

Prime Minister's Office
PM Modi speaks with President Zelenskyy
President Zelenskyy shares his views on the recent developments related to Ukraine
PM reaffirms India’s consistent position for peaceful settlement of the conflict and support for efforts aimed at earliest restoration of peace
The leaders reaffirm commitment to deepen India-Ukraine bilateral partnership
30 AUG 2025 7:49PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi had a telephone conversation today with the President of Ukraine, H.E. Mr Volodymyr Zelenskyy.
President Zelenskyy shared his perspective on the recent developments related to Ukraine.
Prime Minister thanked President Zelenskyy and reaffirmed India’s steadfast and consistent position for peaceful settlement of the conflict and support for efforts aimed at earliest restoration of peace. PM reiterated India’s commitment to extend all possible support in this regard.
The leaders also reviewed progress in the India-Ukraine bilateral partnership and discussed ways to further enhance cooperation in all areas of mutual interest.
They agreed to remain in touch.