প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না FIDE ৱার্ল্দ কপনা ভারত্তা হল্লকপদা তরাম্না ওকখ্রে
26 AUG 2025 11:30PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি মমিং লৈরবা FIDE ৱার্ল্দ কপ 2025কী য়ুম্বু ওইনবা ভারতনা শেম শারিবা অসিদা চাউথোকচবা অমসুং নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে, তোর্নামেন্ত অসিন দিকেদ অনি হেনবগী মতুংদা ভারতকী লৈমায়দা অমুক হল্লক্লি।
Xতা ইন্তর্নেস্নেল চেস ফেদরেসন্না তৌখিবা পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়:
“মমিং লৈরবা FIDE ৱার্ল্দ কপ 2025কী ভারতনা য়ুম্বু ওইগদৌরিবা অসিদা য়াম্না নুংঙাইবা পোকই অমসুং মসি দিকেদ অনি হেনবগী মতুংদা পাংথোক্কদৌরিবনি। চেস অসি ঐখোয়গী নহারোলশিংনা য়াম্না পাম্নবা হেনগৎলক্লি। তোর্নামেন্ত অসিদা নুংঙাইরবা মেৎচশিং উবা ফংগনি হায়না ঐহাক্না থাজৈ অমসুং মসিনা মালেম শিনবা থুংবদগী তোপ প্লেয়রশিংগী হৈশিংবা অদুসু উৎলগনি।”

Prime Minister's Office
PM welcomes return of FIDE World Cup to India
26 AUG 2025 11:30PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today expressed immense pride and enthusiasm as India prepares to host the prestigious FIDE World Cup 2025, marking the tournament’s return to Indian soil after more than two decades.
Responding to a post by International Chess Federation on X, the Prime Minister said:
“India is delighted to be hosting the prestigious FIDE World Cup 2025 and that too after over two decades. Chess is gaining popularity among our youth. I am sure this tournament will witness thrilling matches and showcase the brilliance of top players from around the world.”