ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବସ୍ତରର ବିଦ୍ରୋହରୁ ସମନ୍ୱୟ ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ଯାତ୍ରା ଉପରେ ଏକ ଲେଖା ସେୟାର କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ, ଯାହା ଲୋକ-କୈନ୍ଦ୍ରିକ ଶାସନର ଶକ୍ତିକୁ ପ୍ରତିଫଳିତ କରେ
26 MAY 2025 3:07PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଛତିଶଗଡ଼ର ମୁଖ୍ୟମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ବିଷ୍ଣୁ ଦେଓ ସାଇଙ୍କ ଏକ ଲେଖା ସେୟାର କରିଛନ୍ତି, ଯେଉଁଥିରେ ବସ୍ତରର ବିଦ୍ରୋହରୁ ସମନ୍ୱୟ ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ଯାତ୍ରା ବିଷୟରେ ବର୍ଣ୍ଣନା କରାଯାଇଛି, ଯାହା ଲୋକ-କୈନ୍ଦ୍ରିକ ଶାସନର ଶକ୍ତିକୁ ପ୍ରତିଫଳିତ କରେ ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ ହ୍ୟାଣ୍ଡେଲ X ରେ CMO ଛତିଶଗଡଙ୍କ ଏକ ପୋଷ୍ଟ ର ଉତ୍ତର ଦେଇ ଲେଖାଯାଇଛି :
"ବସ୍ତରର ବିଦ୍ରୋହରୁ ସମନ୍ୱୟ ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ଯାତ୍ରା ଲୋକ-କୈନ୍ଦ୍ରିକ ଶାସନର ଶକ୍ତିକୁ ପ୍ରତିଫଳିତ କରେ । ମୁଖ୍ୟମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ @vishnudsai କିପରି ଆଦିବାସୀ କଲ୍ୟାଣ, ସୁରକ୍ଷା ଏବଂ ବିକାଶ ଛତିଶଗଡ଼ ପାଇଁ ଏକ ନୂତନ ଅଧ୍ୟାୟ ସୃଷ୍ଟି କରିଛି, ତାହା ସେୟାର କରିଛନ୍ତି । ନିଶ୍ଚୟ ପଢିବା ଉଚିତ!"

Prime Minister's Office
PM shares an article on Bastar's journey from insurgency to integration reflecting the power of people-centric governance
26 MAY 2025 3:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared an article by Chief Minister of Chhattisgarh, Shri Vishnu Deo Sai which delves into Bastar's journey from insurgency to integration, reflecting the power of people-centric governance.
The Prime Minister’s Office handle responding to a post by CMO Chattisgarh on X wrote:
“Bastar's journey from insurgency to integration reflects the power of people-centric governance. CM Shri @vishnudsai shares how tribal welfare, security, and development are scripting a new chapter for Chhattisgarh. A must read!"