প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
বাস্তরগী ইন্সরজেন্সীদগী মহৌশাগী পুন্সিদা তিল্লকপা ফাওবগী খোঙঢৎকী মরমদা মীয়ামদা মীৎয়েং থম্বা লৈঙাক্কী মতিক উৎপা আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রীনা শেয়র তৌরক্লি
26 MAY 2025 3:07PM by PIB Imphal
বাস্তরগী ইন্সরজেন্সীদগী মহৌশাগী পুন্সিদা তিল্লকপা ফাওবগী খোঙঢৎকী মরমদা মীয়ামদা মীৎয়েং থম্বা লৈঙাক্কী মতিক উৎপা ছত্তিসগরগী মুখ্য মন্ত্রী, শ্রী বিষ্ণু দেও সাইনা ইবা আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শেয়র তৌরকখ্রে।
X তা সি.এম.ও. ছত্তিসগরনা থাগৎলকপা পোস্ত অমগী পাউখুমদা প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা X অসুম্না ইরকখি:
“ইন্সরজেন্সীদগী মহৌশাগী পুন্সিদা তিল্লকপা ফাওবগী বাস্তরগী খোঙঢত্তা মীয়ামদা মীৎয়েং থম্বা লৈঙাক্কী মতিক্কী মমিং তাই। মুখ্য মন্ত্রী @vishnudsai না ত্রাইবেল ৱেলফফ্যার, সিক্যুরিতী, অমদি চাওখৎ থৌরাংনা কমদৌনা ছত্তিসগরগী অনৌবা পন্দুপ অমা ইরিবগে হায়না পাউদম্লি। শোয়দনা পাফম থোকপা অমনি!”

Prime Minister's Office
PM shares an article on Bastar's journey from insurgency to integration reflecting the power of people-centric governance
26 MAY 2025 3:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared an article by Chief Minister of Chhattisgarh, Shri Vishnu Deo Sai which delves into Bastar's journey from insurgency to integration, reflecting the power of people-centric governance.
The Prime Minister’s Office handle responding to a post by CMO Chattisgarh on X wrote:
“Bastar's journey from insurgency to integration reflects the power of people-centric governance. CM Shri @vishnudsai shares how tribal welfare, security, and development are scripting a new chapter for Chhattisgarh. A must read!"