ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଜନଔଷଧି ଦିବସରେ ସହଜଲବ୍ଧ ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟସେବା ପାଇଁ ପ୍ରତିବଦ୍ଧତା ଦୋହରାଇଲେ
07 MAR 2025 12:20PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଜନଔଷଧି ଦିବସ ଅବସରରେ ସମସ୍ତ ନାଗରିକଙ୍କୁ ଉଚ୍ଚ ଗୁଣମାନର ଶସ୍ତା ଔଷଧ ଉପଲବ୍ଧ କରାଇବା ତଥା ସୁସ୍ଥ ଏବଂ ଫିଟ ଭାରତ ସୁନିଶ୍ଚିତ କରିବାକୁ ସରକାରଙ୍କ ପ୍ରତିବଦ୍ଧତା ଦୋହରାଇଲେ ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସ ରେ ଲେଖିଛନ୍ତି;
“# ଜନଔଷଧି ଦିବସ ଲୋକଙ୍କୁ ଉଚ୍ଚ ଗୁଣମାନର ଏବଂ ଶସ୍ତା ଔଷଧ ଉପଲବ୍ଧ କରାଇବା ଦିଗରେ ଆମର ପ୍ରତିବଦ୍ଧତାକୁ ଦର୍ଶାଉଛି, ଯାହାକି ଏକ ସୁସ୍ଥ ଓ ଫିଟ ଭାରତ ଗଠନ କରୁଛି । ଏହି ଥ୍ରେଡରେ ଏହି ଦିଗରେ ନିଆଯାଇଥିବା ପଦକ୍ଷେପ ଗୁଡ଼ିକର ଏକ ଝଲକ ସ୍ଥାନ ପାଇଛି...”

Prime Minister's Office
Prime Minister reaffirms commitment to affordable healthcare on JanAushadhi Diwas
07 MAR 2025 12:20PM by PIB Delhi
On the occasion of JanAushadhi Diwas, Prime Minister Shri Narendra Modi reaffirmed the government's commitment to providing high-quality, affordable medicines to all citizens, ensuring a healthy and fit India.
The Prime Minister shared on X;
"#JanAushadhiDiwas reflects our commitment to provide top quality and affordable medicines to people, ensuring a healthy and fit India. This thread offers a glimpse of the ground covered in this direction…"