Prime Minister's Office
Prime Minister reaffirms commitment to affordable healthcare on JanAushadhi Diwas
07 MAR 2025 12:20PM by PIB Delhi
On the occasion of JanAushadhi Diwas, Prime Minister Shri Narendra Modi reaffirmed the government's commitment to providing high-quality, affordable medicines to all citizens, ensuring a healthy and fit India.
The Prime Minister shared on X;
"#JanAushadhiDiwas reflects our commitment to provide top quality and affordable medicines to people, ensuring a healthy and fit India. This thread offers a glimpse of the ground covered in this direction…"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জনঔশাধি দিবসনা লাকপদা অহোংবা মমলদা হেল্থকেয়র পীনবা ফিরেপ অমুক হন্না ফোংদোকখ্রে
07 MAR 2025 12:20PM by PIB Imphal
জনঔশাধি দিবসকী থৌরমদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হকচাং ফবা অমসুং ফিৎ ওইবা ভারত অমা ওইহন্নবা প্রজা পুম্নমক্তা অফবা ক্বালিতী, মমল হোংবা হীদাক-লাংথকশিং ফংহন্নবা সরকারগী ফিরেপ অমুক হন্না ফোংদোকখ্রে।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা শেয়র তৌখি;
"#JanAushadhiDiwasনা হকচাং ফবা অমসুং ফিৎ ওইবা ভারত অমা ওইহন্নবা মীয়ামদা অফবা ক্বালিতী অমসুং মমল হোংবা হীদাক-লাংথকশিং ফংহন্নবা ঐখোয়গী ফিরেপ অদু উৎলি। মসিগী থ্রেদ অসিনা মাইকৈ অসিদা পাইখৎলিবা থবক্কী মমি অমা উৎলি…"