प्रधानमन्त्रीको कार्यालय
प्रधानमन्त्री जन औषधि दिवसमा किफायती स्वास्थ्य सेवाप्रति आफ्नो प्रतिबद्धता दोहोऱ्याए
07 MAR 2025 12:20PM by PIB Gangtok
जन औषधि दिवसको अवसरमा, प्रधानमन्त्री श्री नरेन्द्र मोदीले सबै नागरिकहरूलाई उच्च गुणस्तरको, किफायती औषधिहरू प्रदान गर्ने तथा स्वस्थ एवं तन्दुरुस्त भारत सुनिश्चित गर्ने सरकारको प्रतिबद्धता दोहोऱ्याए।
प्रधानमन्त्रीले X मा साझा गरेका छन्;
"#जन औषधि दिवसले मानिसहरूलाई उच्च गुणस्तरको र किफायती औषधिहरू प्रदान गर्ने तथा स्वस्थ तथा तन्दुरुस्त भारत सुनिश्चित गर्ने हाम्रो प्रतिबद्धतालाई दर्शाएको छ। यो धागोले यस दिशामा उठाइएका कदमहरूको एक झलक प्रस्तुत गर्दछ..."

Prime Minister's Office
Prime Minister reaffirms commitment to affordable healthcare on JanAushadhi Diwas
07 MAR 2025 12:20PM by PIB Delhi
On the occasion of JanAushadhi Diwas, Prime Minister Shri Narendra Modi reaffirmed the government's commitment to providing high-quality, affordable medicines to all citizens, ensuring a healthy and fit India.
The Prime Minister shared on X;
"#JanAushadhiDiwas reflects our commitment to provide top quality and affordable medicines to people, ensuring a healthy and fit India. This thread offers a glimpse of the ground covered in this direction…"