প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মীন খণ্ডক অধিক শক্তিশালী কৰাৰ উপায় সন্দৰ্ভত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অধ্যক্ষতাত বৈঠক
15 MAY 2025 7:04PM by PIB Guwahati
আজি প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীৰ অধ্যক্ষতাত মীন খণ্ডক আৰু অধিক শক্তিশালী কৰাৰ উপায় সন্দৰ্ভত এখন বৈঠক অনুষ্ঠিত হয়। শ্ৰী মোদীয়ে লগতে কয় যে আমি এই ক্ষেত্ৰত অতি গুৰুত্ব দিওঁ আৰু এই খণ্ডৰ সৈতে জড়িত আন্তঃগাঁথনিৰ উন্নতিৰ বাবে ব্যাপকভাৱে কাম কৰিছো আৰু লগতে আমাৰ মাছমৰীয়াসকলৰ বাবে ঋণৰ লগতে বজাৰৰ অধিক সুবিধা নিশ্চিত কৰিছো।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰিছে;
"মীন খণ্ডক আৰু অধিক শক্তিশালী কৰাৰ উপায়ৰ ওপৰত এখন বৈঠকৰ অধ্যক্ষতা কৰো। আমি এই ক্ষেত্ৰখনক অতি গুৰুত্ব দিওঁ আৰু এই খণ্ডৰ সৈতে জড়িত আন্তঃগাঁথনি উন্নত কৰাৰ বাবে ব্যাপকভাৱে কাম কৰিছো আৰু লগতে আমাৰ মাছমৰীয়াসকলৰ বাবে ঋণৰ লগতে বজাৰৰ অধিক সুবিধা নিশ্চিত কৰিছো। আজিৰ বৈঠকত ৰপ্তানি কেনেকৈ উন্নত কৰিব পাৰি আৰু সাগৰীয় মাছ ধৰাৰ ওপৰত গুৰুত্ব বৃদ্ধি কৰিব পাৰি তাৰ ওপৰত বিষদভাৱে আলোচনা কৰো।"

Prime Minister's Office
Prime Minister chairs meeting on ways to further strengthen the fisheries sector
15 MAY 2025 7:04PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today chaired a meeting on ways to further strengthen the fisheries sector. "We attach great importance to this area and have worked extensively to improve infrastructure relating to the sector and also ensure greater access to credit as well as markets for our fishermen", Shri Modi added.
The Prime Minister posted on X;
"Chaired a meeting on ways to further strengthen the fisheries sector. We attach great importance to this area and have worked extensively to improve infrastructure relating to the sector and also ensure greater access to credit as well as markets for our fishermen. Today’s meeting included brainstorming on how to improve exports and increase the focus on deep sea fishing."