প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ফিশরিজ সেক্তর মপাঙ্গল কনখৎহন্নবগী পাম্বৈশিংগী মতাংদা পাংথোকপা মীফমদা ময়াই তাংবল লৌখ্রে
15 MAY 2025 7:04PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ফিশরিজ সেক্তর হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা পাম্বৈশিংগী মতাংদা মীফম অমগী ময়াই তাংবল লৌখ্রে। “লম অসিদা ঐখোয়না চাউনা মীৎয়েং চংলি অমসুং সেক্তর অসিগা মরী লৈনবা ইনফ্রাস্ত্রকচর ফগৎহন্নবা পাকশন্না থবক পাইখৎলি অমসুং ঐখোয়গী ঙামীশিংগীদমক ক্রেদিৎ লোয়ননা মার্কেৎশিংদা চাউনা এক্সেসসু ফংহনগনি”, হায়না শ্রী মোদীনা মখা তাখি।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি;
"ফিশরিজ সেক্তর হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা পাম্বৈশিংগী মতাংদা মীফম অমগী ময়াই তাংবল লৌখ্রে। লম অসিদা ঐখোয়না চাউনা মীৎয়েং চংলি অমসুং সেক্তর অসিগা মরী লৈনবা ইনফ্রাস্ত্রকচর ফগৎহন্নবা পাকশন্না থবক পাইখৎলি অমসুং ঐখোয়গী ঙামীশিংগীদমক ক্রেদিৎ লোয়ননা মার্কেৎশিংদা চাউনা এক্সেসসু ফংহনগনি। ঙসিগী মীফম অসিদা এক্সপোর্তশিং করম্না হেনগৎহনগনি অমসুং দীপ সী ফিশিংদা মীৎয়েং চংবা হেনগৎহন্নবগী মতাংদা ব্রেনস্তোর্মিংসু য়াওখি।"

Prime Minister's Office
Prime Minister chairs meeting on ways to further strengthen the fisheries sector
15 MAY 2025 7:04PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today chaired a meeting on ways to further strengthen the fisheries sector. "We attach great importance to this area and have worked extensively to improve infrastructure relating to the sector and also ensure greater access to credit as well as markets for our fishermen", Shri Modi added.
The Prime Minister posted on X;
"Chaired a meeting on ways to further strengthen the fisheries sector. We attach great importance to this area and have worked extensively to improve infrastructure relating to the sector and also ensure greater access to credit as well as markets for our fishermen. Today’s meeting included brainstorming on how to improve exports and increase the focus on deep sea fishing."