ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଟନେଲ ଉଦଘାଟନ ପାଇଁ ଜାମ୍ମୁ-କାଶ୍ମୀରର ସୋନମାର୍ଗ ଗସ୍ତକୁ ମୁଁ ଉତ୍କଣ୍ଠାର ସହ ଅପେକ୍ଷା କରିଛି: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
11 JAN 2025 6:30PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି ଯେ ସେ ଜେଡ୍-ମୋର୍ ଟନେଲର ଉଦଘାଟନ ପାଇଁ ଜାମ୍ମୁ-କାଶ୍ମୀରର ସୋନମାର୍ଗ ଗସ୍ତକୁ ଉତ୍ସାହର ସହିତ ଅପେକ୍ଷା କରିଛନ୍ତି।
ଉପରୋକ୍ତ ଟନେଲର ପ୍ରସ୍ତୁତି ସମ୍ପର୍କରେ ଜାମ୍ମୁ-କାଶ୍ମୀରର ମୁଖ୍ୟମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ଓମାର ଅବଦୁଲ୍ଲାଙ୍କ ଏକ୍ସ ପୋଷ୍ଟର ଉତ୍ତର ଦେଇ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଲେଖିଛନ୍ତି;
"ଟନେଲର ଉଦଘାଟନ ପାଇଁ ଜାମ୍ମୁ-କାଶ୍ମୀରର ସୋନମାର୍ଗକୁ ମୋର ଗସ୍ତକୁ ମୁଁ ଉତ୍କଣ୍ଠାର ସହ ଅପେକ୍ଷା କରିଛି। ପର୍ଯ୍ୟଟନ ଏବଂ ସ୍ଥାନୀୟ ଅର୍ଥବ୍ୟବସ୍ଥା ପାଇଁ ଲାଭ ବିଷୟରେ ଆପଣ ଯଥାର୍ଥ ଭାବେ ଉଲ୍ଲେଖ କରିଛନ୍ତି।
ଆହୁରି ମଧ୍ୟ, ଆକାଶରୁ ଉଠିଥିବା ଫଟୋ ଏବଂ ଭିଡିଓକୁ ଭଲ ଲାଗିଲା! "

Prime Minister's Office
I am eagerly awaiting my visit to Sonmarg, Jammu and Kashmir for the tunnel inauguration: Prime Minister
11 JAN 2025 6:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi said that he is eagerly awaiting his visit to Sonmarg, Jammu and Kashmir for the Z-morh tunnel inauguration.
Responding to the X post of Chief Minister of Jammu and Kashmir, Shri Omar Abdullah regarding preparedness of above mentioned tunnel, Shri Modi wrote;
“I am eagerly awaiting my visit to Sonmarg, Jammu and Kashmir for the tunnel inauguration. You rightly point out the benefits for tourism and the local economy.
Also, loved the aerial pictures and videos!”