প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
তন্নেল শঙ্গানবা জম্মু অমসুং কাস্মিরগী সোনমার্গতা চৎনবা ঐগী খোঙচৎগীদমক ঐ খৌরাংনা ঙাইরি: প্রধান মন্ত্রী
11 JAN 2025 6:30PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি জেৎ-মোর্হ তন্নেল শঙ্গানবগীদমক জম্মু অমসুং কাস্মিরগী সোনমার্গতা চৎনবা মহাক্কী খোঙচৎগীদমক মহাক খৌরাংনা ঙাইরি।
মথক্ত পনখিবা তন্নেল অসিগী শেম-শাবগী মতাংদা জম্মু অমসুং কাস্মিরগী চীফ মিনিস্তর শ্রী ওমর অবদুল্লাহগী এক্স পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“তন্নেল শঙ্গানবা জম্মু অমসুং কাস্মিরগী সোনমার্গতা চৎনবা ঐগী খোঙচৎগীদমক ঐ খৌরাংনা ঙাইরি। তুরিজম অমসুং লমদম অসিগী শেন্মিৎলোনগী কান্নবশিং অদোম্না চুম্না তাক্লে।
লোয়ননা, মথক্তগী নম্বা ফোতোশিং অমসুং ভিদিওশিং য়াম্না ফজরে!”

Prime Minister's Office
I am eagerly awaiting my visit to Sonmarg, Jammu and Kashmir for the tunnel inauguration: Prime Minister
11 JAN 2025 6:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi said that he is eagerly awaiting his visit to Sonmarg, Jammu and Kashmir for the Z-morh tunnel inauguration.
Responding to the X post of Chief Minister of Jammu and Kashmir, Shri Omar Abdullah regarding preparedness of above mentioned tunnel, Shri Modi wrote;
“I am eagerly awaiting my visit to Sonmarg, Jammu and Kashmir for the tunnel inauguration. You rightly point out the benefits for tourism and the local economy.
Also, loved the aerial pictures and videos!”