প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
৭৯ সংখ্যক স্বাধীনতা দিৱসৰ শুভেচ্ছা জনোৱাৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে বিশ্বনেতাসকলক ধন্যবাদ জনাইছে
15 AUG 2025 7:26PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বিশ্বনেতাসকলক ৭৯ সংখ্যক স্বাধীনতা দিৱসত শুভেচ্ছা আৰু অভিবাদন জনোৱাৰ বাবে ধন্যবাদ জ্ঞাপন কৰে।
মৰিচাছৰ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ টুইটৰ উত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়:
“আমাৰ স্বাধীনতা দিৱস উপলক্ষে প্ৰধানমন্ত্ৰী ড° নৱীন ৰামগুলাম আপোনাৰ উষ্ম শুভেচ্ছাৰ গভীৰ শলাগ লৈছো। আমাৰ জণসাধাৰণৰ বাবে প্ৰগতি, সমৃদ্ধি আৰু উজ্জ্বল ভৱিষ্যতৰ আমাৰ ভাগ-বতৰা কৰা সাধনাত মৰিচাছ সদায় কৌশলগত আৰু বিশ্বাসযোগ্য অংশীদাৰ হৈ থাকিব।”
মালদ্বীপ গণৰাজ্যৰ ৰাষ্ট্ৰপতিৰ টুইটৰ উত্তৰত শ্ৰী মোদীয়ে কয়:
“আপোনাৰ উষ্ম অভিবাদনৰ বাবে ধন্যবাদ ৰাষ্ট্ৰপতি মুইজু। মালদ্বীপ আমাৰ জনসাধাৰণ আৰু অঞ্চলটোৰ বাবে শান্তি, প্ৰগতি আৰু সমৃদ্ধিৰ আমাৰ ভাগ-বতৰা কৰা দৃষ্টিভংগীৰ এক মূল্যৱান প্ৰতিবেশী আৰু ঘনিষ্ঠ অংশীদাৰ।“
https://x.com/narendramodi/status/1956305074080067639
ফ্ৰান্সৰ ৰাষ্ট্ৰপতিৰ টুইটৰ উত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়:
”ভাৰতৰ স্বাধীনতা দিৱসত আপোনাৰ উষ্ম শুভেচ্ছাৰ বাবে ধন্যবাদ মোৰ বন্ধু ৰাষ্ট্ৰপতি মেক্ৰন। আমি আমাৰ কৌশলগত অংশীদাৰিত্বক মূল্য দিওঁ আৰু আমাৰ জনসাধাৰণৰ সুবিধাৰ্থে ইয়াক গভীৰ কৰাৰ বাবে প্ৰতিশ্ৰুতিবদ্ধ হৈ আছো।”
https://x.com/narendramodi/status/1956305454239224087
ভূটানৰ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ টুইটৰ উত্তৰত শ্ৰী মোদীয়ে কয়:
”ভাৰতৰ স্বাধীনতা দিৱসত সৌজন্যমূলক শুভেচ্ছাৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰী টবগেক ধন্যবাদ জনাইছো। আগন্তুক সময়ত আমাৰ ৰাষ্ট্ৰৰ মাজত বন্ধুত্বৰ বান্ধোন অধিক শক্তিশালী হৈ পৰক।”
https://x.com/narendramodi/status/1956306412973314464

Prime Minister's Office
PM thanks World Leaders for their greetings on 79th Independence Day
15 AUG 2025 7:26PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, thanked World Leaders for their greetings and wishes on the 79th Independence Day.
In response to a tweet by the Prime Minister of Mauritius, the Prime Minister said:
“Deeply appreciate your warm wishes, Prime Minister Dr. Navin Ramgoolam, on the occasion of our Independence Day. Mauritius will always remain a strategic and trusted partner in our shared pursuit of progress, prosperity and a bright future for our peoples.”
Replying to a tweet by the President of the Republic of Maldives, Shri Modi said:
“Thank you for your warm greetings, President Muizzu. The Maldives is a valued neighbour and close partner in our shared vision of peace, progress and prosperity for our people and the region.”
In response to a tweet by President of France, the Prime Minister said:
“Thank you, my friend President Macron, for your warm greetings on India’s Independence Day. We value our strategic partnership and remain committed to deepening it for the benefit of our people.”
Replying to a tweet by the Prime Minister of Bhutan, Shri Modi said:
“I thank Prime Minister Tobgay for the kind wishes on India’s Independence Day. May the bonds of friendship between our nations continue to grow stronger in the times to come.”