প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এফোর্দেবল ব্রোদবেন্দ, UPI অমদি দিজিতেল গভর্নেন্সতা লৈরিবা ভারতকী খোঙজেলগী মরমদা ইবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে
20 AUG 2025 1:28PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এফোর্দেবল ব্রোদবেন্দ, UPI, অমদি দিজিতেল গভর্নেন্সতা লৈরিবা ভারতকী খোঙজেলগী মরমদা ইবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে।
কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী জ্যোতির‌অদিত্য এম সিন্দিয়া মথক্তা পনখিবা হীরমদা ইবা আর্তিকল অমগী পাউখুমদা শ্রী মোদীনা হায়খি:
“কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী @JM_Scindia না এফোর্দেবল ব্রোদবেন্দ, UPI, অমদি দিজিতেল গভর্নেন্সতা লৈরিবা ভারতকী খোঙজেল হৌজিক্তি মালেমগী কেস স্তদী অমা ওইরে হায়বা ৱাফম ফোঙদোক্লি। 5G, AI, IoT অমদি সাইবরসিক্যুরিতীগী মথঙগী ইহৌদা ভারতনা লমজিংগনি অমদি বেঞ্চমার্ক থমগনি হায়বা ৱাফমসু ফোঙদোক্লি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article highlighting India’s progress in affordable broadband, UPI and digital governance
20 AUG 2025 1:28PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared an article highlighting India’s progress in affordable broadband, UPI and digital governance.
Responding to the article written by Union Minister, Shri Jyotiraditya M Scindia on the subject mentioned above, Shri Modi said;
“Union Minister Shri @JM_Scindia highlights that India’s progress in affordable broadband, UPI and digital governance is now a global case study. He underscores that in the next wave of 5G, AI, IoT and cybersecurity, India will lead and set benchmarks.”