প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কিস্তৱারদা নোং কন্না চুবা অমসুং ঈশিং ইচাউ থোকপদগী ওইরক্লিবা ফিবমগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রীনা জম্মু অমসুং কাস্মিরগী লেপ্তনেন্ত গভর্নর অমসুং চীফ মিনিষ্টরগা ৱারি শানখ্রে
15 AUG 2025 12:12PM by PIB Imphal
কিস্তৱারদা নোং কন্না চুবা অমসুং ঈশিং ইচাউ থোকপদগী ওইরক্লিবা ফিবমগী মতাংদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জম্মু অমসুং কাস্মিরগী লেপ্তনেন্ত গভর্নর শ্রী মনোজ সিনহা অমসুং অমসুং চীফ মিনিষ্টর শ্রী ওমর অবদুল্লাহগা ৱারি শানখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“কিস্তৱারদা নোং কন্না চুবা অমসুং ঈশিং ইচাউ থোকপদগী ওইরক্লিবা ফিবমগী মতাংদা জম্মু অমসুং কাস্মিরগী লেপ্তনেন্ত গভর্নর শ্রী মনোজ সিনহা অমসুং অমসুং চীফ মিনিষ্টর শ্রী ওমর অবদুল্লাহগা ৱারি শানরে। অৱাবা নংলবশিং মতেং পাংনবা ওথোরিতিশিংনা মফম অদুদা থবক পায়খৎলি।
@OfficeOfLGJandK
@OmarAbdullaH”

Prime Minister's Office
PM speaks with Lieutenant Governor and Chief Minister of J&K regarding the situation in the wake of the cloudburst and flooding in Kishtwar
15 AUG 2025 12:12PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today spoke with Jammu & Kashmir Lieutenant Governor, Shri Manoj Sinha and Chief Minister, Shri Omar Abdullah regarding the situation in the wake of the cloudburst and flooding in Kishtwar.
He wrote in a post on X:
“Spoke to Jammu and Kashmir LG, Shri Manoj Sinha Ji and CM Shri Omar Abdullah Ji regarding the situation in the wake of the cloudburst and flooding in Kishtwar. Authorities are working on the ground to assist those affected.
@OfficeOfLGJandK
@OmarAbdullaH”